Bosch PGQ7B5B90, plită cu 5 zone de gătit

Plita incorporabilă cu 5 arzătoare e ceva mai mare decât una clasică are un arzător de tip Wok în centru. Bosch PGQ7B5B90 e un astfel de model și are zone de gătit bine depărtate și organizate, iar grilajele sunt împărțite pentru ca voi să le puteți îndepărta ușor pentru a curăța mai ușor plita. Acel arzător special care l-am menționat anterior, iar acesta are un inel de ardere în plus pentru a găti mai rapid și uniform. Se pot folosi vase speciale pentru acesta dacă vreți să gătiți în stil asiatic sau poate vreți să frigeți ceva pe o tigaie grill.

E oferită de un brand foarte bun și care e popular la nivel internațional. Arată bine pe argintiu și grilajele din fontă au o fontă care permit mutarea ușoară a vaselor dintr-o parte în alta. Nu poate fi accesibilă deoarece are o putere mult superioară altor modele . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aveți nevoie de un blat generos pentru a o instala și adâncimea poate fi aceeași deoarece plita e la fel de îngustă ca și restul. Panoul de control e unul mecanic și nu beneficiază de timer ca și alte variante (cele mai multe sunt electrice).

Lățimea ei atinge 75 cm adică e ceva mai mare, de aceea și hota trebuie să fie pe măsură și eu aș recomanda una decorativă.

Păreri pro și contra

Avem o plită cu arzătoare puternice de până la 3.3 kW, iar puterea lor se reglează în funcție de preferințe. Acestea se aprind ușor cu o singură până datorită sistemului de aprindere integrat, adică se apasă și se rotește butonul dorit. Chiar dacă e pe gaz, pentru a beneficia de aprinderea electrică e necesar ca să conectați plita la rețea deoarece are un cablu de alimentare. Puteți spune adio brichetei și chibriturilor, acum veți utiliza mai ușor plita și cuptorul trebuie să fie la nivelul așteptărilor – multifuncțional.

Bosch PGQ7B5B90 e o plită eoebită cu un preț pe măsură, dar nu cred că e un obstacol deoarece sunt soluții de finanțare. Culoarea plitei e una elegantă și .

Te-ar mai putea interesa