Bosch PGH6B5B80, plită incorporabilă cu arzător Wok de 3,3 kW

Plita incorporabilă Bosch PGH6B5B80 are o putere instalată ceva mai mare decât la alte plite – 7,8 kW. Bineînțeles, o putere așa de generoasă se datorează arzătorul mare care are un inel de ardere suplimentar – Wok. E foarte important acel arzător dacă vreți să gătiți în stil asiatic cu ajutorul unei tigăi speciale. Un arzător puternic vă ajută să gătiți rapid aproape orice mâncare. Plita de mai jos arată foarte bine pe orice blat și se asortează perfect cu alte aparatele cu finisaj pe inox și design modern.

Plita de mai jos e una care trebuie luată în considerare chiar dacă cuptorul e de la alt brand, deoarece e destul de accesibilă pentru ce oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Puteți vedea cu ușurință care plită e pe gaz și care e electrică, dar pot fi variante chiar și mixte. Chiar dacă plita de mai sus e una pe gaz, are și aprindere electrică pentru arzătoare pentru a simplifica pornirea arzătoarelor. Puteți apăsa și roti butonul corespunzător arzătorului.

Din poza de sus se pot observa două grilaje care permit mutarea ușoară a vaselor, adică nu mai trebuie ridicate. Aceste grătare sunt realizate din oțel dar la alte plite pot fi și din fontă. Plita are aceleași dimensiuni ca și restul modelelor de pe piață.

Păreri pro și contra

Această plită oferă un randament foarte bun, deci nu veți sta mult pe lângă aceasta și chiar nu merită să luați o plită electrică. Mâncarea are un gust mai bun dacă e gătită pe un arzător cu gaz, însă sunt plitele cu inducție care costă cam dublu. Până la urmă opta pentru gaz deoarece costul lunar e mai scăzut și poate puteți să instalați o butelie de gaz. Unii preferă o plită electrică deoarece e mai comod de utilizat și poate că nici nu frigeți mâncare (o gătiți mai des la cuptor).

Bosch PGH6B5B80 e un model care chiar arătă bine în realitate și pozele de prezentare sunt doar orientative. îmi plac și plitele de culoare aneagră dar cele cu sticlă termorezistentă sunt ceva mai pretențioase și trebuie curățate mai des.

Te-ar mai putea interesa