Bosch PCR715M90E, plita incorporabilă

Plita incorporabilă Bosch PCR715M90E e una dintre puținele modele cu 5 arzătoare, alimentare pe gaz, aprindere electric și finisaj pe culoarea inox. Deci are și un design foarte reușit, iar dimensiunile sale sunt ceva mai mari decât a unei plite obișnuite. Deci aveți nevoie de un mobilier mai mare sau dacă aveți deja mobilierul, trebuie să verificați dimensiunile plitei. Are cinci butoane în partea de jos pentru aprinderea arzătoarelor dar și unul pentru conectare/decontare. Grătarul e împărțit în două pentru a fi demontat mai ușor și e realizat dintr-un material de bună calitate – fontă.  Arzătorul central e unul Wok și se adresează gătitului în stil asiatic pentru care aveți nevoie vase late și joase. PCR715M90E are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Are un design mai deosebit decât al altor plite și se observă cât de bine e realizată, motiv pentru care puteți pune chiar și vase mari pe ea.

Plita
Așa arată instalată

Specificații tehnice

Randamentul e mai mare decât al plitelor electrice cu sticlă vitroceramică și trebuie să adaug și faptul că gazul e mai ieftin. Cele cinci arzătoare sunt de dimensiuni diferite: două normale de 1.7 kW, unul mic de 1 kW, unul mare de 3kW și cel Wok de 5kW. Butoanele sunt poziționate frontal pentru a fi mai la îndemână iar pentru că are aprindere electrică incorporată, aprinderea arzătorului se face cu o singură mână. Pe partea de funcții și siguranță are: siguranță cu termocuplu, protecție pentru copii și buton oprire/pornire. Instalarea sa nu e o provocare prea mare însă dacă nu ați mai instalat până acum un incorporabil, ar trebui să apelați la un ajutor cu experiență.

Bosch PCR715M90E are caracteristici tehnice decente însă prețul putea fi unul mai mic că doar e vorba de o plită cu gaz, iar pentru mulți acel arzător nu e chiar așa de util.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un aspect foarte plăcut, e o plită realizată din materiale de bună calitate, arzător Wok, ușor de folosit și vine cu funcții utile.

Minusuri: preț piperat.

Concluzie

Acest Bosch PCR715M90E e recomandarea mea pentru cei care vor o plită cu gaz și nu una electrică, însă dacă nu aveți de gând să folosiți arzătorul Wok, atunci ar trebuie să vă îndreptați către o plită mai accesibilă. Pentru a vă face o idee despre plita de sus, am pus un clip cu prezentarea sa:

Lasă un comentariu