Bosch PCQ715B80E, plită incorporabilă cu 5 arzătoare

Plita incorporabilă Bosch PCQ715B80E e o alegere bună dacă vă doriți ceva mai special. Pentru cei care au nevoie de o bucătărie mai modernă, e nevoie de mai multe incorporabile (cuptor, mașină de spălat vase sau altele). Panoul de control e poziționat frontal și nu veți găsi una cu butoane laterale (și așa are o lățime ceva mai mare). Îmi plac aparatele acestui brand deoarece sunt fiabile și arată bine. Poate că această plită nu e cea mai potrivită dar cu siguranță există plite mai ieftine. Poate părea destul de mare, însă dacă obișnuiți să folosiți mai toate arzătoarele, atunci e binevenită.

Personal, nu mi se pare scumpă deoarece nu sunt multe plite cu 5 arzătoare și arzătorul central e perfect pentru gătit rapid în stil asiatic ori . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Alimentarea acestei plite e una cu gaz și deci randamentul e unul ridicat. Doar plitele pe gaz au arzător Wok, dar există plite electrice cu inducție care oferă randament similar. E important randamentul deoarece mâncarea gătită pe aceasta are un gust mai bun. Arzătoarele sale sunt de diferite mărimi și fiecare are o putere diferită. Oricum, arzător mare (Wok) are o putere de 4kW iar aceasta e puterea maximă, dar ca la orice plită puterea poate fi modificată (puteți alege treapta).

Puteți aprinde arzătorul cu o singură mână deoarece are aprindere electrică integrată (la aragazuri e nevoie de ambele mâini). E bine să aveți și o priză în apropiere deoarece cablul de alimentare e scurt. Finisajul e pe inox și e destul de plăcut (majoritatea sunt pe aceeași culoare, dar există și pe alte culori).

Plusuri: are un arzător central puternic, design interesant, ușor de instalat pe blat și ieftină.
Minusuri: poate pentru unii poate părea cam scumpă.

Bosch PCQ715B80E trebuie incorporată pe blat iar dimensiunile care vă interesează sunt cele ale nișei și nu cele ale părții superioare ale plitei. În general, astfel de plite sunt mai scumpe și nu sunt prezente foarte multe tehnologii ori butoane, doar cele electrice oferă mai multe.

Te-ar mai putea interesa