Bosch PCP615B90E, plita incorporabilă

Plita incorporabilă Bosch PCP615B90E e una elegantă cu alimentare pe gaz și spre deosebire de multe alte plite, acesta are grătar din fontă. Acest material îi oferă o durabilitate mai îndelungată decât oțelul. Are o formă interesantă și în același timp plăcută în special că puteți curăța ușor în jurul arzătoarelor. Nu vine cu arzător Wok care ar fi presupus și un preț ceva mai mare. Acel tip de arzătoare vin cu aprindere integrată adică nu are buton dedicat ci aprinderea se face prin apăsare și rotire. Bineînțeles aprinderea e electrică e însoțită de un cablu electric care nu e prea lung. Alături de aceasta vă recomand un cuptor incorporabil de la același producător. Puteți opta și pentru o sursă de finanțare diferită – rate fixe, deoarece PCP615B90E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Arzătoarele vin în trei mărimi diferite, dar și putea de încălzire e diferită. Astfel că are: un arzător mic de 1kW, două arzătoare de 1.7 kW și un arzător de 3 kW. Acestea sunt dotate cu siguranță care întrerupe gazul atunci când se stinge flacăra. Fiecare buton e însoțit de o pictogramă, astfel veți ști de fiecare dată care buton trebuie comutat pentru aprinde un anumit arzător. Aprinderea arzătoarelor se face cu o singură mână și nu ca la aragazuri (e la fel la toate aceste plite incoporabile).

În caz că vreți să instalați plita imediat după achiziție, dimensiunile nișei sunt 56 cu 48 cm. Acestea sunt dimensiunile zonei care trebuie tăiată din blat. A nu se confunda aceste dimensiuni cu cele ale plitei (cele ale părții exterioare). Dacă nu v-ați cumpărat încă mobilierul pentru bucătărie, trebuie să vă asigurați că dimensiunile sunt decente pentru a incorpora și un cuptor iar blatul să fie de cel puțin 3 cm grosime.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un aspect plăcut, fiabilitate crecută, oferă un randament mai mare decât la cele electrice, butoane așezate frontal (sunt mai la îndemână), grătar realizat din fontă și siguranță.

Minusuri: nu e accesibilă ca alte plite pe gaz.

Concluzie

Bosch PCP615B90E e o plită care merită încercată în special dacă vă doriți una elegantă, fiabilă și eficientă. Bineînțeles, dacă optați pentru o așa plită e normal să alegeți un cuptor pe măsură. Nu prea am ce să-i reproșez având în vedere că acest tip de electrocasnic nu vine cu multe caracteristici.

Te-ar mai putea interesa