Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch PCI6A5B90, plită cu grătare din fontă

Plita incorporabilă Bosch PCI6A5B90 e una destul de reușită în acest preț și oferă un randament foarte bun datorită arzătorului suplimentar din partea dreaptă. Arzătoarele Wok pot fi observate destul de ușor pentru că mai mau un inel de ardere, și chiar dacă consumă mai mult gaz, încălzesc mai uniform (chiar și pe mijloc). Puteți frige pe o tigaie ca și pe grătarul clasic, iar rezultatele sunt foarte bune chiar și dacă alegeți să gătiți în stil asiatic cu acea tigaie Wok.

Arzătoarele sun dispuse diferit la aceasta, astfel că arzătoarele mari sunt pe lateral. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arzătoarele pot fi reglate ușor și pornite prin apăsare și rotire, deoarece aprinderea electrică e integrată. Această funcție nu e prezentă la prea multe aragazuri, de aceea mulți preferă aparatele incorporabile. Aparatele incorporabile sunt ceva mai elegante și mai moderne. Sunt grilaje din oțel și din fontă, însă cele din fontă au o durată de utilizare mai mare pentru că rezistă la temperaturi mai ridicate. Oricum, grătarul nu e diferent pe foc și pentru cei ce folosesc ibrice, le recomand acel suport special.

Chiar dacă din poze pare a fi mai mare, aceasta are o lățime de 60 cm ca și cele cu arzătoare dispuse pe colțurile plitei (în “x”).

Păreri pro și contra

Plita are două grilaje mari peste arzătoare și pot fi îndepărtate ușor pentru a curăța suprafața ei. Arzătorul special de tip Wok, adică cel cu 2 inele de ardere, are o putere de încălzire mai mare și uniformă. Astfel, că puteți frige rapid orice pe tigaia grill ori găti mai rapid un anumit preparat. Chiar îmi place că fiecare arzător e diferit și nu mai sunt două normale pentru că de multe ori vreți un arzător ceva mai puternic.

Bosch PCI6A5B90 e un aparat care se instalează prin incorporare, adică se decupează o parte din blat și dimensiunile sunt menționate în manual (cele ale nișei). Împreună cu aceasta aș alege alege un cuptor tot de la acest producător și asigurați-vă să aibă cel puțin 8 funcții, adică să fie multifuncțional.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu