Bosch PBP6B3B60, plită neagră rustică cu butoane aurii

Plita incorporabilă Bosch PBP6B3B60 e una în stil rustic/retro, motiv pentru care se asortează doar cu un cuptor corespunzător, după cum se vede și din poza de jos. Cuptorul ales poate fi chiar de la un alt brand dacă nu găsiți unul Bosch, până la urmă alegeți aparate care vă convin și arată bine. Un producător atât de experimentat a folosit materiale de bună calitate, motiv pentru care suprafața plitei va rezista în timp și se curăță ceva mai ușor decât la altele.

Arată foarte bine pe orice blat, dar eu aș alege un blat bej sau pe o altă culoare clasică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Grilajele sunt realizate dintr-un material foarte bun care îi oferă o durabilitate îndelungată – fontă. Alte plite pot avea grilaje din oțel, însă diferența de preț nu e sesizabilă. Butoanele pot fi poziționate chiar și frontal la unele dar arată mult mai bine pe lateral la cele retro.

Chiar dacă arată precum o plită veche, ea are aprindere electrică cu o singură mână și siguranță (care întrerupe alimentarea cu gaz – deconectare automată). Dimensiunile nișei sunt mai mici decât cele plitei și trebuie să țineți cont de ele la instalare (ca la o chiuvetă). Nu se pot spune prea multe despre o plită pe gaz deoarece nu sunt incorporate prea multe tehnologii.

Păreri pro și contra

Nu e vorba de o plită chiar compactă deoarece are o lățime 58 cm și adâncime de 51 cm, astfel că se pot pune vase destul de mari. Aprinderea electrică integrată poate fi declanșată prin apăsarea butonului dorit și rotire. Un aragaz chiar nu mai e o soluție dacă vreți o viață mai simplă și cu mai mult timp liber. Noile aparate au tot mai multe funcții, de exemplu, cuptorul multifuncțional are timer care poate fi setat în funcție de cât considerați că e nevoie pentru un anumit preparat.

Bosch PBP6B3B60 are un preț mai mare decât restul pentru arată mult mai bine și puterea eu e destul de mare. Mă refer la puterea maximă instalată care e de 7400 W și e împărțită încât arzătorul are e de 3kW.

Te-ar mai putea interesa