Bosch NGU4151DE, plită incorporabilă pe inox

Plita incorporabilă Bosch NGU4151DE e una dintre cele mai ieftine plite ale acestui brand. Din poza de jos se poate observa că nu e o plită clasică ci una ceva mai lată deoarece are panoul de control în partea dreaptă. Adică se adresează celor care au un blat îngust și au nevoie o plită corespunzătoare. E una cu alimentare pe gaz și e evident că are arzătoarele acelea. Designul acestei plite e destul de reușit și e vorba de o culoare ca inox. Cam toate plitele au această culoare, unele au chiar și finisaj pe alb,bej sau negru (dacă e sticlă vitroceramică). Îmi plac mai mult plitele pe gaz datorită randamentului mai ridicat (comparativ cu plitele electrice).

Chiar și prețul e mai bun decât cel al plitelor electrice însă trebuie să țineți cont că cele electrice vin cu tehnologii și control digital. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Pe partea de alimentare cred că nu mai e nevoie să specific tipul. Dar oferă avantaje ca și randament ridicat și cost lunar redus. Are 4 arzătoare interesante și 2 grătare care le puteți da jos dacă aveți de curățat. Bineînțeles, are aprindere electrică la o mână (apăsare și rotire). Doar la aragazuri e nevoie de două mâini și nu toate au aprindere electrică.

Arzătoarele sale sunt de dimensiuni diferite doar că două sunt normale și deci au o putere similară. Are chiar și siguranță sau deconectare automată, odată ce se stinge flacăra se întrerupe alimentarea.

Culoarea plitei dă un plus de eleganță și e bine să alegeți un cuptor fie pe inox fie pe negru (se asortează cu orice). Există cuptoare și în combinația de inox cu negru și sunt destul de multe.

Plusuri: designul e destul de plăcut, fiabilă, ușor de folosit, ușor de folosit și instalare ușoară.
Minusuri: nu prea are.

Bosch NGU4151DE e oferită de un brand cunoscut și un cuptor de la acest brand ar fi perfect. Bineînțeles, nu e nevoie să luați neapărat de la acest brand, puteți lua oricare alt model electric. Cele pe gaz nu prea îmi plac deoarece nu aduc multe funcții și căldura nu e distribuită așa de uniform.

Lasă un comentariu