Bosch MUM4655EU, robot de bucătărie 550W

Bosch MUM4655EU e un aparat electrocasnic interesant și după cum se și numește, nu e unul oarecare ci unul care poate înlocui alte aparate. Poate înlocui multe alte aparate și vă poate ajuta să economisi spațiu și bani. În poza de jos se pot observa toate acele accesorii și acest robot. Am postat la final un clip cu un aparat similar pentru a vă putea face o idee despre acesta. Poate duce la îndeplinire multe sarcini într-un timp foarte mic deoarece e performant – 550W. Deci puterea aparatului joacă un rol important (pentru a nu fi prea solicitat). Chiar dacă are pictograme utile pe acel aparat, e bine să citiți manualul de instrucțiuni.

Dacă vă depășește bugetul, trebuie să știți că există și resigilate. Puteți găti diverse rețete cu acest aparat, în caz că nu aveți prea știți multe rețete, există și un manual inclus ca la oricare alt aparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Robotul
Robotul

Puterea aparatului e de 550 W ceea ce înseamnă că e un aparat performant. Poate înlocui alte aparate ca: blender, mașină de tocat, râșniță și altele. Oferă 4 trepte de viteză și un spațiu depozitare pentru accesorii. O caracteristică specială a acestui robot e sistemul anti-alunecare.

Bolul are o capacitate de 3.9 litri de e destul de mare, cea a blender-ului e de 1 litri iar capacitatea de frământare e de 2 kg. Accesoriile incluse sunt: ac frământat, disc tăiere, spatulă, chopper, disc emulsionare, disc feliere, disc granulare, disc mărunțire, disc tăiere/mărunțire fină, storcător citrice, filtru de fructe și ac împingere. Deci are multe accesorii incluse iar cuțitele sunt din inox pentru o durabilitate îndelungată. Nu e foarte silențios dar până la urmă e un robot.

Plusuri: vine cu multe funcții și accesorii, e fiabil, performant, arată bine și e ușor de folosit.
Minusuri: nu prea are.

Bosch MUM4655EU poate fi al vostru dacă nu aveți un buget mai mic sau un brand favorit. Dacă ați mai avut un astfel de aparat atunci știți că nu e nevoie de multe cunoștințe pentru a-l folosi. Clipul de jos e acela de care vă spuneam mai sus și e cu un model similar pentru a vă face o idee.

Te-ar mai putea interesa