Bosch MUC11W12, model Auto Cook de 5 litri

Bosch MUC11W12 e un multicooker de tip slow cooker cu capacitate de 5 litri pentru persoanele care vor să gătească rapid și sănătos diverse feluri de alimente.
În acest sens are 48 programe și posibilitatea de a seta temperatura de la 40 la 16 grade. Dacă nu există un program pentru mâncarea care dorești să o gătești atunci există funcția „My recipe”(rețeta mea) care-ți permite să faci propria rețetă prin ajustarea temperaturii și timpului.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat de la un producător cunoscut și apreciat. Panoul de comandă e ușor de accesat, iar pe aparat se vede și inscripția AutoCook. Acest lucru presupune existența unei temporizări alte facilități utile pentru automatizarea gătirii.

Păreri pro și contra

Aparatul Bosch MUC11W12 e unul din categoria premium alternativă la modele de la Tefal sau alte branduri.
Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre așa ceva precum:
– Întreținerea e una ușoară deoarece vasul e unul anti-aderent din teflon, iar componentele din plastic nu au BPA (Bisfenol A, adică un compus chimic). Vasul de preparare poate fi spălat cu ușurință în mașina de spălat vase.
– E un aparat sigur deoarece are multiple dotări de siguranță precum oprirea la sfârșitul programului, siguranță copii, carcasa termoizolată și piciorușele din cauciuc.
– Are multiple programe care ne vor ajuta să gătim mâncarea preferată.

Sunt și aspecte negative, cel mai important e că aparatul nu e unul de tip oală sub presiune.

Modelul de față e unul echipat cu dotări utile așa încât să gătiți rapid ceea ce doriți.
Vă scapă de grija utilizării unui cuptor, aragaz sau a unei plite, putând fi considerat mai multe aparate în unul singur.
Ar mai trebuie să scriu despre fiabilitate că e una bună deoarece garanția standard e de 2 ani, iar materialele folosite sunt unele care asigură durabilitatea.