Bosch MUC11W12, model Auto Cook de 5 litri

Bosch MUC11W12 e un multicooker de tip slow cooker cu capacitate de 5 litri pentru persoanele care vor să gătească rapid și sănătos diverse feluri de alimente.
În acest sens are 48 programe și posibilitatea de a seta temperatura de la 40 la 16 grade. Dacă nu există un program pentru mâncarea care dorești să o gătești atunci există funcția „My recipe”(rețeta mea) care-ți permite să faci propria rețetă prin ajustarea temperaturii și timpului.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător cunoscut și apreciat. Panoul de comandă e ușor de accesat, iar pe aparat se vede și inscripția AutoCook. Acest lucru presupune existența unei temporizări alte facilități utile pentru automatizarea gătirii.

Păreri pro și contra

Aparatul Bosch MUC11W12 e unul din categoria premium alternativă la modele de la Tefal sau alte branduri.
Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre așa ceva precum:
– Întreținerea e una ușoară deoarece vasul e unul anti-aderent din teflon, iar componentele din plastic nu au BPA (Bisfenol A, adică un compus chimic). Vasul de preparare poate fi spălat cu ușurință în mașina de spălat vase.
– E un aparat sigur deoarece are multiple dotări de siguranță precum oprirea la sfârșitul programului, siguranță copii, carcasa termoizolată și piciorușele din cauciuc.
– Are multiple programe care ne vor ajuta să gătim mâncarea preferată.

Sunt și aspecte negative, cel mai important e că aparatul nu e unul de tip oală sub presiune.

Modelul de față e unul echipat cu dotări utile așa încât să gătiți rapid ceea ce doriți.
Vă scapă de grija utilizării unui cuptor, aragaz sau a unei plite, putând fi considerat mai multe aparate în unul singur.
Ar mai trebuie să scriu despre fiabilitate că e una bună deoarece garanția standard e de 2 ani, iar materialele folosite sunt unele care asigură durabilitatea.

Te-ar mai putea interesa