Bosch MSM6B300

Unul dintre cele mai bune blendere existe pe piaţă e blenderul Bosch MSM6B300 şi asta deoarece nu costă mult. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu se poate spune deloc că ar fi scump, iar faptul că vine de la Bosch e un alt mare plus deoarece e un brand nemţesc car face doar produse de calitate. În momentul de faţă garanţia e de doar 2 ani, însă pe viitor poate că se va putea mări la mai mult (adică vreo 4 ani).

Poze

Alături e o imagine cu modelul MSM 6300 şi la final e chiar şi un preview video pentru a vă face o opinie despre cum arată acest aparat electrocasnic. „What you see is what you get” (ce vezi e ceea ce primeşti primeşti), iar în pachet e nu vei primi altceva decât cele trei părţi care sunt vasul de mixare, mini tocătorul şi bagheta pentru mixare.

Aşa arată acest MSM 6300

Specificaţii tehnice

Bosch MSM6B300 are un nivel de putere căruia îi corespund 300W. Pachetul e format din trei componente cum ar fi vasul de mixare, un mic tocător şi bagheta cu care se realizează mixarea.  Despre detaliile tehnice ale produsului nu e mare lucru de precizat şi dacă vă interesează informaţii suplimentare atunci puteţi consulta manualul său.

Păreri pro şi contra

MSM6B300 are un design ergonomic şi e de culoare albă ceea ce este caracteristic unui electrocasnic. Bagheta e realizată foarte ergonomic şa încât să poată fi ţinută în mână cât mai bine, iar piciorul de mixare e detaşabil foarte uşor.

Concluzie

Bosch MSM6B300 e realizat de către nemţi şi prin definiţie orice e realizat de ei e de calitate. Alături e un clip destul de scurt care prezintă pe scurt aparatul şi dacă sunteţi de părere că nu vă descurcaţi cu el atunci există şi un mic ghid de utilizare pus la dispoziţie de producător şi acest ghid e în cutia produsului. (Depinzând de stoc s-ar putea ca unele modele să aibă diferite manuale de utilizare.)

Te-ar mai putea interesa