Bosch MES3000, storcător fructe legume

Vine vara și e sezonul în care se consumă multe sucuri și de aceea cred că ar fi bine să beți ceva făcut acasă și fresh. Un aparat pentru așa ceva ar fi un storcător de fructe și legume Bosch MES3000. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primim un aparat cu o putere de 700W care e foarte rezistent. Dovada rezistenței sunt carcasa și conul prin care se scurge sucul care sunt realizate din inox. Din această cauză și greutatea e una de undeva la 4 kilograme.

Poze

Bosch MES 3000 are un aspect de nota 10, iar acest lucru se datorează în principal faptului că vine de la un producător german care face doar aparatură foarte calitativă. Modelul de față e unul pe albastru și ca accesorii are un container pentru suc, dar și o perie. Din imagini se poate vedea că are niște dimensiuni reduse, însă greutatea sa nu e prea redusă deoarece, după cum ziceam mai sus, cântărește undeva la 4,5 kilograme.

Bosch MES3000 1
Aparatul

Specificaţii tehnice

Fiind storcător nu prea am ce să spun despre detaliile sale tehnice. MES3000 are o putere de 700W și asta presupune că puteți stoarce și fructe/legume care sunt ceva mai tari… de exemplu morcovi. Nu prea e caracteristic ca un storcător să aibă o garanție de 2 ani, însă acesta are și poate fi extinsă la mai mult cum ar fi 3 sau 4 ani.

Păreri pro şi contra

Pro: aspectul e unul „atrăgător” și asta se datorează în principal faptului că e realizat din inox; fiabilitatea sa este una excelentă și la acest lucru contribuie materialul din care e realizat, dar și posibilitatea măririi garanției; brandul își pune amprenta asupra calității aparatului care e foarte bună.
Contra: nimic deoarece vine cu accesorii, arată bine și nici nu costă prea mult pentru un aparat de „firmă”.

Concluzie

Dacă te interesează un storcător nu prea scump care să fie robust și să poată stoarce o mulțime de fructe ori legume atunci îți recomand modelul de față care e unul foarte bun. Alături e un preview pentru a vă face o părere despre cum arată și cum poate fi utilizat mai eficient.

Te-ar mai putea interesa