Bosch MCM4200, robot bucătărie

Bosch MCM4200 e un robot de bucătărie excelent pentru persoanele care vor să gătească eficient. Cu un astfel de aparat nu trebuie să te mai ocupi de tocatul cepei, castraveților, a verzei sau a altor legume deoarece face toată treaba în locul tău. Nu trebuie să te sperie dacă unele legume sunt mai tari deoarece vine cu o putere mare de 800W, iar cuțitele sunt din inox.
Dacă te interesează un astfel de model atunci trebuie știut că are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun… luând în considerație și faptul că are o garanție de 2 ani.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea componența aproximativă a pachetului. Cu aproximație (depinde de unde luați aparatul deoarece s-ar putea să vină cu diferite accesorii), pachetul e compus din blender, spațiu de depozitare al accesoriilor, storcător, diferite discuri, cuțit universal.

Pachetul
Pachetul
Aparatul din apropiere
Aparatul din apropiere

Specificaţii tehnice

MCM4200 e un aparat de tipul robot de bucătărie care are o putere maximă de 800 W, blender de și un bol de 1.2 l. Dimensiunile nu sunt deloc mari și din această cazuă nu o să aveți probleme cu deplasarea și depozitarea sa. În cutia de sub blender există și un spațiu foarte ingenios realizat unde puteți depozita accesoriile cu care vine.

Păreri pro şi contra

Pro: are un număr relativ mare de accesorii (nu strica dacă erau mai multe); raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun;
Contra: putea să vine cu ceva mai multe accesorii; e realizat de nemții de la Bosch ceea ce ne arată că vorbim despre un aparat de cea mai bună calitate; garanția poate fi mărită la 3 sau 4 ani.

Concluzie

Robotul de bucătărie e unul dintre cele mai importante electrocasnice care trebuie să le ai, iar modelul acesta nu costă prea mult și are o fiabilitate crescută. Întreținerea nu e deloc complicată deoarece poate fi spălat ușor, iar sertarul de accesorii face să le găsiți repede atunci când aveți nevoie de ele. Nu e deloc greu de utilizat, iar din preview-ul de alături poți vedea mai bine cum arată acest aparat.

Te-ar mai putea interesa