Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch MCM2150, robot bucătărie

Bosch MCM2150 e un robot de bucătărie care în acest moment se află în topul vânzărilor și asta e așa pentru că are un preț accesibil, puterea e mare și are multe accesorii. Fiind vorba despre un model de la Bosch – un brand nemțesc, e subînțeles faptul că materialele din care e realizat sunt de o foarte bună calitate. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi despre care ziceam că nu e mare și asta cu atât mai mult cât vorbim despre un produs de top.

Poze

Conținutul pachetului e unul destul de bogat, iar acest lucru se poate vedea cât și analiza din imaginile de alături. E un aparat măricel cu o greutate de 3.1 kilograme și cu un cablu suficient de lung așa încât să puteți prepara ceea ce doriți fără a fi nevoiți să conectați aparatul la un prelungitor.

Piesa de rezistență

Piesa de rezistență

Pachetul

Pachetul

Specificaţii tehnice

Bosch MCM 2150 e un model care vine cu o putere maximă de 450W, cu bol de 1.2 litri și blender de 1 litru. Viteza poate fi setată pe două trepte și vine chiar cu funcția de puls. Principalele accesorii sunt discurile de tăiere, radere, emulsionare și cuțitul universal. După cum ziceam la început, aparatul e făcut din materiale calitative, iar cuțitele sunt din inox ceea ce le face deosebit de rezistente.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e foarte bun; vie cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită în funcție de posibilități și necesități; dispune de un accesoriu de împingere care e foarte bun deoarece așa sunteți că nu vă pierdeți degetele… dacă folosiți acest accesoriu; are un cablu destul de lung, adică de 1.2 metri.
Contra: putea să vină cu ceva mai multe accesorii, însă în aceste condiții ar fi costat ceva mai mult.

Concluzie

Un robot de bucătărie e un foarte mare ajutor în bucătărie deoarece unele prăjituri se pot face în câteva ore și dacă pierzi timp prețios cu sarcini manuale atunci riști să faci o plăcintă toată ziua. Cu un astfel de aparat, cele mai grele operațiuni pot fi realizate de către el cu puțin ajutor din partea ta și din această cauză prăjiturile vor fi gata la timp. Pentru a vedea cu aproximație cum arată aparatul de față, îți recomand review-ul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu