Bosch KUL15A65, frigider mic incorporabil cu o ușă

Frigiderele incorporabile sunt de multe tipuri și dimensiuni, iar cel de jos e ceva mai ușor de instalat pentru că e mic, dar încăpător. Bosch KUL15A65 are o singură ușă pentru nu e atât de mare, iar înălțimea sa permite montarea sa sub blat. Poate fi pus în locul unei mașini de spălat pentru că aparatul prezentat are o lățime de aproape 60 cm. Mai e necesar un panou de mobilier care va fi montat pe ușa frigiderului și pe care se fixează un mâner vertical. Dacă vi se pare cam complicat, atunci ar trebuie să alegeți un model standard care va fi ceva mai vizibil.

Un astfel de frigider se adresează celor care vor un design minimalist și nu vreți ca aparatele să iasă prea mult în evidență, ci mobilierul să fie în prim plan. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dezghețarea frigiderului e automată ca la multe altele și chiar nu ne putem aștepta la mai multe dotări în aceste dimensiuni. Are un preț cam mare, însă trebuie să știți că variantele incorporabile sunt în general mai scumpe. Are ușă cu închidere amortizată și cred că veți aprecia acest sistem.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e compact și mic, are una dintre cele mai bune clase de eficiență de pe piață. Poate fi instalat cu ușurință și oferă un volum satisfăcător – 125 litri. Aveți un congelator în partea de sus, două rafturi, un sertar jos pentru fructe/legume, trei suporturi pe ușa frigiderului. Acel sertar are o formă ondulată pentru a proteja conținutul de condens. Interiorul arată foarte bine ca și la modelele premium și mă refer la forma suporturilor și la acea dungă argintie. Cu alte cuvinte, e perfect pentru cei care mai au aparate pe inox.

Bosch KUL15A65 are un raft pe ușă care permite amplasarea de sticle ceva mai mari sau recipiente mai mari cu alimente (smântână). Interiorul e foarte bine iluminat și alimentele sunt destul de vizibile. Acest aparat poate fi de ajuns dacă nu obișnuiți să cumpărați multe alimente, adică cumpărați exact când consumați în ziua respectivă sau următoarea..

Te-ar mai putea interesa