Bosch KSV36AI3P, frigider mare cu deschidere uși spre stânga

Nu veți vedea multe frigidere care se pot compara cu acest Bosch KSV36AI3P, iar din poza de jos se observă ușor că nu are congelator. Aș putea spune că se adresează celor care au o ladă frigorifică sau un congelator, iar un frigider e singurul aparat care mai e necesar. Acesta chiar consumă puțin pentru că nu trebuie să răcească la temperaturi foarte joase, dar aveți o funcție numită SuperCooling pentru alimentele recent introduse care sunt într-o stare proaspătă. Arată bine deoarece e vorba de un design minimalist și poate fi chiar incorporat sau pus lângă perete pentru că are balamale speciale.

Frigiderele de top costă mai mult, dar oferă niște caracteristici speciale foarte utile, iar compartimentul VitaFresh e unul mai rar întâlnit la frigidere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model standard cu volum net total de 346 litri, din care veți beneficia în totalitate pentru că nu sunt multe compartimente sau le puteți elimina dacă vreți să faceți loc pentru niște sticle de suc. Deschiderea standard a ușilor se face spre stânga, iar această caracteristică e destul de rară pentru că majoritatea au deschidere spre dreapta. Totuși, nu devine o problemă cât timp veți pune aparatul pe mijlocul unui perete sau are sistem de uși reversibile.

E normal să aibă o eficiență energetică A++ și un nivel de zgomot foarte scăzut – 39 dB.

Păreri pro și contra

Cu tehnologia AirFresh Filter, aparatul oferă un aer proaspăt la interior și alimentele se vor păstra proaspete mult timp. Sertarul de jos pentru fructe și legume are un control bun al umidității pentru ca prospețimea să se mențină. Ocupă foarte puțin spațiu ca și o combină frigorifică, pentru că are o lățime de numai 60 cm, iar înălțimea nu e foarte mare. Aparatele argintii arată foarte bine oferind un design mai modern, iar finisajul antiamprentă mi se pare foarte important dacă are mânere incorporate sau chiar și clasice.

Bosch KSV36AI3P are un interior flexibil deoarece are rafturi cu suporturi telescopice pentru a avea acces ușor la alimente – rafturi EasyAccess. Rafturile EasyLift de pe ușă poate fi ajustate ușor în funcție de ce veți pune pe ele.

Te-ar mai putea interesa