Bosch KSV36AI31

Acest frigider Bosch KSV36AI31 e unul dintre puținele modele premium cu design elegant pe inox, fără congelator, capacitate de 346 litri, eficiență A++ și control electronic. Se adresează celor care au un congelator sau o ladă frigorifică și vor doar un frigider generos. Poate fi folosit atât pentru uz casnic cât și la restaurante. E normal să aibă un consum de energie mic având în vedere că nu are congelator și ar fi fost interesant dacă ar fi existat și un congelator cu design similar, pentru a-l poziționa lângă acesta. Hotpoint oferă două aparate frigorifice la pachet (frigider+congelator) și par a fi o alegere bună deoarece sunt mai ieftine decât un side by side și oferă un plus de volum. Controlul electronic e la interior și e poziționat pe marginea superioară. Prețul său e justificat în mare parte, dar era loc și de mai bine (putea fi mai accesibil). Acest KSV36AI31 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Închis
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Are un volum net de 346 litri care e mai mult decât aveți nevoie pentru o familie, de aceea am precizat anterior că poate fi bună și pentru restaurante dar și cofetării. Se poate observa că are o singură ușă datorită lipsei congelatorului. Clasa A++ de eficiență energetică scoate în evidență consumul, care e undeva la 112 kWh pe an iar pe zi e foarte mic. Nu are dozatoare de apă ori gheață, dar unul de apă ar fi fost util dacă îl luați pentru uz casnic.

La interior are 5 rafturi, 5 suporturi pe ușă, compartimente special destule și iluminare cu LED. Rafturile sunt din sticlă pentru a-i da un plus de eleganță iar ușa sa e una reversibilă. Pe partea de funcții are reglare electronică a temperaturii și super-răcire.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: interior spațios, consum energetic redus, raft pentru sticle, iluminare cu LED, fiabilitate crescută și design exterior elegant (după cum bine știți eleganța stă în simplitate).

Minusuri: nu e chiar accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Bosch KSV36AI31 e unul dintre cele mai mari frigidere de pe piață iar datorită lipsei congelatorului, consumul e mult sub medie și are un spațiu mai mare de depozitare. Nu ocupă mult spațiu în bucătărie deoarece e la fel de mare cât o combină frigorifică obișnuită. Nivelul de zgomot e redus sau mai bine zis, e același ca la oricare alt aparat frigorific performant.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Bosch KSV36AI31”

  1. Salut,
    Comentariul este destul de bun.
    Exista insa demult si la Bosch perechea lui – congelator GSN36AI31 si chiar un element de design pentru interconectare. In piata preturile pentru frigider si congelator sunt oarecum similare – aprox.3000lei. Daca ne gandim ca un side-by-side performant dar dificil de miscat este pe la 6000 lei eu zic ca este ok. Avantajul fata de side-by-side ca daca dorim sa oprim congelatorul consumul scade la 0.7KWh/zi.

    Solutia este ideala pentru casele cu minim 4 persoane unde gospodinele chiar folosesc congelatorul. Altfel frigiderul si un congelator mai mic de 80-100cm3 (cu 3 sertare) asezat intr-un loc mai retras si racoros este solutia ideala si ca pret-performanta.

    La Miele o „dubla” depaseste 100.000 lei .

Comentariile sunt închise.