Bosch KIS87AF30

Bosch KIS87AF30 e un nou model de combină frigorifică și față de alte modele aceasta e mai specială deoarece poate fi incorporată. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar pe acești bani primim un aparat care are un volum net mare, consumă puțin curent, iar înălțimea sa e medie.
Ar fi recomandarea mea pentru cineva în căutarea unui aparat care să se potrivească de minune în noua sa bucătărie care e realizată din electrocasnice incorporabile.

Aspect

Se poate vedea că e un aparat bine compartimentat, având frigiderul sus și congelatorul jos. Frigiderul are 5 rafturi și 6 suporturi la ușă, iar congelatorul e unul cu două compartimente care sunt capabile de a congela undeva la 7 kilograme la 24 ore. Despre cum e realizată compartimentarea se poate vedea mai jos.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul de față vine cu o capacitate netă de 272 litri, iar în ciuda faptului că e așa de mare, nu are deloc un consum mare de curent deoarece într-un an are un consum de 225 kWh… „pe românește” are clasa de eficiență energetică A++. Frigiderul are cel mai mare volum, adică 211 litri, iar congelatorul are 61 de litri. Astfel, beneficiem de un aparat frigo deosebit de spațios în care putem pune la păstrat multe alimente.

Păreri pro şi contra

Pro: e un aparat complet integrabil sau incorporabil; vine de la Bosch care e un brand nemțesc de cea mai bună calitate de la care nu am rețineri în a cumpăra ceva; vine cu numeroase funcții printre care se numără Smartcool și cea de super congelare; autonomia fără curent e de undeva la 26 de ore; e un model silențios deoarece nivelul de zgomot e de doar 35 decibeli.
Contra: nu are No Fost; nu are Multi Flow, dar se pare că are ceva similar – Smartcool.

Concluzie

În urmă cu circa un an era cam dificil să îți faci o bucătărie doar din aparate incorporabile, dar uite că acum există și combine incorporabile și de aceea dacă vrei atunci și poți. Aparatul vine dotat cu tehnologie de ultimă generație care-i asigură o fiabilitate crescută… chiar dacă nu are No Frost.

Te-ar mai putea interesa