Bosch KIR31AF30, frigider incorporabil dedicat

Bosch KIR31AF30 e un frigorific de tipul frigider incorporabil fără congelator (e un frigider dedicat), iar volumul său e de 172 litri. Are sistem de răcire No Frost, iar dacă vreţi să schimbaţi sensul uşilor trebuie ştiut că are funcţia de „uşi reversibile”.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se descurcă formidabil când vine vorba despre păstratul la rece a unei cantităţi medii de alimente.
Nu se prea vede din poză, dar trebuie ştiut că are o înălţime de 102 centimetri. Culoarea sa e albă, dar nu cred că e important acest aspect din moment ce vorbim despre un aparat incorporabil.


Păreri pro şi contra

Frigiderul incorporabil Bosch KIR31AF30 e unul modern care poate fi incorporat. Are dimensiuni 102x55x54 ÎxlxA, iar cele de incorporare sunt 102,5x56x55 ÎxlxA cm.
Nu e un aparat gălăgios deoarece vorbim despre un nivel de zgomot de 33 decibeli. E un nivel mai scăzut decât al altor modele similare.
Un aspect foarte important e consumul energetic, acest model având clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum de 100 kWh pe an.
Nu va trebui să vă pierdeţi timp cu dezgheţarea sa deoarece aparatul are No Frost, adică dezgheţare automată.
E dotat cu FreshSense, adică are senzori care fac ca aparatul să detecteze temperatura ambientală, iar la interior va menţine o temperatură constantă.
Dacă vă doriţi o răcire rapidă atunci vă va sări în ajutor funcţia Super Cooling. Această facilitate presupune că aparatul realizează o răcire rapidă până la două grade.
Compartimentarea e realizată destul de bine deoarece vorbim despre 5 rafturi şi tot atâtea rafturi la uşă.

Un astfel de aparat se adresează persoanelor interesate doar de un frigider de dimensiuni medii.
Brandul e unul german, mai exact vorbim despre unul cu o îndelungă istorie şi care are produse de fiabilitate excelentă. Garanţia acestui produs e una de 2 ani, dar poate fi extinsă la mai mult.