Bosch KIF51AF30, frigider incorporabil de 140cm

Bosch KIF51AF30 e un frigider cu o uşă care se adresează persoanelor interesate de ceva aspectiv şi funcţional cu o înălţime nu prea mare de 140 centimetri. Fiind un aparat cu dimensiuni modice nu are un consum energetic prea mare, dovadă fiind clasa A++ de eficienţă energetică.

Acest aparat vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un produs german de calitate superioară cu dezgheţare automată.


Păreri pro şi contra

Un frigider incorporabil precum Bosch KIF51AF30 va trece ca neobservat în bucătătria dvs întrucât e incorporabil.
Pe an consumă 124 kWh, iar din cauza aceasta are clasa A++ de eficienţă energetică.
Nu e nici zgomotos întrucât are un nivel de zgomot de 37 decibeli. În general astfel de aparate au undeva la 40.
Ceva deosebit la acest model e faptul că are o garanţie de 2 ani, dar dacă e înregistrat în promoţie atunci are 5 an garanţie.
Temperatura e menţinută constantă prin faptul că are caracteristica FreshSense.
Are caracteristica SuperCooling care presupune că temperatura e redusă rapid la 2 grade prin apăsarea unui buton.
Aparatul are compartiment Vita Fresh care are 59 litri şi temperatură de 0 grade. E destinat fructelor şi legumelor, iar faţă de sertare acest compartiment păstrează prospeţimea până la 3 ori mai mult.
O caracteristică de apreciat e cea de „uşă reversibilă” prin faptul că uşa poată fi reglată să se deschidă înspre stânga, chiar dacă deschiderea standard e înspre dreapta.

Pentru cei interesaţi de un frigirific minimal cu posibilitatea integrării sale recomand acest model. Pe piaţă există şi alte modele incorporabile, dar acesta se remarcă prin fiabilitatea crescută şi dotările utile.
Nu are rost să vă cumpăraţi o combină frigo dacă nu aveţi nevoie de compartimentul congelator.
Alegând un produs de la Bosch mergeţi la sigur şi aveţi un aparat simplu de utilizat care vă ajută să recuperaţi investiţia prin facturi mici la curent.
După cum am scris şi mai sus acest model are clasa A++, iar acest lucru se traduce prin facturi foarte mici la curent.

Te-ar mai putea interesa