Bosch KGV58VL31S, combină frigorifică XXL

Combină frigorifică Bosch KGV58VL31S e o capacitate de 505 litri și caracteristici speciale ca: BigBox, CrisperBox, rafturi pentru sticle, LowFrost, VarioZone și A++. E oarecum normal să aibă LowFrost că doar e foarte mare și face parte dintr-un segment special. Deasemenea, nu trebuie să uităm că e oferită de un brand destul de cunoscut dar și experimentat. Din poza de jos se observă ușor că e ceva mai lată decât restul și e mult mai mică decât un side by side. Dacă nu vă place că e prea scumpă, atunci puteți alege ratele fixe sau o altă sursă de finanțare.

Nu puteți avea pretenții prea mari în special că e vorba de o combină ceva mai specială decât ce am văzut până acuma. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina
Combina

Nu sunt prea multe combine cu volum de 505 litri și, bineînțeles, e vorba de cel net. Acesta e împărțit astfel: 126 litri la frigider iar restul e la frigider. Consumul de energie trebuie să fie mic ținând cont că e un aparat nou și că are clasa A++. Anual, consumul e undeva la 292 kW/h și depinde cât de des o veți folosit.

Are 5 rafturi din sticlă securizată, dezghețarea automată, 4 suporturi pe ușă, raft pentru sticle, congelator cu puține compartimente etc. Chiar dacă compartimentele sunt destul de puține, compartimentul BigBox e unul bun pentru alimente ceva mai voluminoase. Congelează cam 14 kg de alimente în 24 de ore și e destul de bună pentru acel volum.

Pe partea de funcții și siguranță are: super-congelare, reglare electronică a temperaturii, evacuare apei prin condens, Low Frost și  Power Ventilation (este o răcire dinamică cu ventilator interior). Pe partea de design nu am ce să-i reproșez, însă e nevoie de o cameră destul de mare pentru a-l depozita.

Plusuri: volum generos, toate acele caracteristici speciale specificate sus, silențioasă, fiabilă și altele.
Minusuri: nu e foarte ieftină.

Bosch KGV58VL31S e un aparat destul de bun ținând cont de ce există pe piață și de prețurile lor. Aceasta poate concura chiar și cu un side by side (la capitolul volum) iar dacă nu vă place că ocupă prea mult spațiu, atunci doar o combină mai mică e de folos.

Te-ar mai putea interesa