Bosch KGV39VW31, combină frigorifică A++

Bosch KGV39VW31 e o combină albă de 344 litri, cu eficiență energetică foarte bună, rafturi din sticlă, LowFrost, BigBox, CrisperBox etc. Acestea sunt cele mai importante caracteristici iar unele sunt cele speciale deci nu le veți găsi la orice alt aparat similar. Are un design destul la simplu și mă refer strict la aspectul exterior, mânerele sunt incorporate dar nu ca și la altele, ci pe lateral. Se poate observa din poza de jos că are o formă mai „pătrățoasă” și nu așa de rotunjită. Un aparat așa de mare e bun pentru cei care vor să țină la rece multe alimente ori să le congeleze perfect.

Spre deosebire de frigiderele, combinele sunt mai înguste și înalte, dar și congelatoarele sunt mai spațioase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E un aparat cu un volum de 344 litri și o eficiență energetică superioară – A++. Deci consum de energie e redus, mai precis, e de 238 kWh pe an. E dotat cu un ecran LED, congelator de 94 litri și altele. Rafturile din sticlă sunt un plus dar cam toate combinele mai scumpe le au.

Pe ușa frigiderului sunt 4 suporturi, pe care puteți pune cam ce nu ați mai avut loc pe rafturi. Apreciez mult că are un compartiment special denumit CrisperBox care e perfect pentru legume sau fructe și e mai bun decât cel clasic. Congelatorul are și el un compartiment special de dimensiuni generoase numit BigBox.

Nu are NO Frost dar are o tehnologie de răcire similară – Low Frost. Rolul e cam același ca și la No Frost, adică să reducă consumul și formarea de gheață.

Avem o funcție de congelare rapidă pentru congelator și e nevoie de ea deoarece are un congelator performant. Poate congela cam 7 kg în 24 de ore și nu vă recomand să introduceți mai mult. Oricum, sunt puțini cei care cumpără atâtea și vor să introducă totul la congelare. Pentru aceia le recomand lăzile frigorifice. Nivelul de zgomot e de doar 39 dB.

Plusuri: toate acele dotări speciale, tehnologii, eficiența energetica, aspectul și e foarte silențioasă.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Bosch KGV39VW31 e un aparat frigorific din clasa premium chiar dacă nu are inox antiamprentă, ci datorită caracteristicilor tehnice și acelor speciale care le-am menționat sus.

Te-ar mai putea interesa