Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch Kgv39vw30

Combina frigorifică Bosch Kgv39vw30 e un model spațios, funcțional, cu un design simplu, consum energetic mic și care oferă o fiabilitate crescută. Chiar dacă nu are un sistem de răcire No Frost, prezintă unul similar numit Low Frost. Nu e același lucru, însă acesta e oferit de același producător și se pare că are același rol – reduce formarea de gheață. Îl recomand celor care vor un congelator spațios și aici mă refer în special la compartimentul special denumit Big Box. Atât exteriorul cât și interiorul e destul de simplu și plăcut datorită culorii albe și iluminării LED. Sertarul special pentru legume și fructe e unul ceva mai special – CrisperBox. Acest model numit Kgv39vw30 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Închisă

Închisă

Deschisă

Deschisă

Specificații tehnice

Capacitatea combinei e de 344 litri e cea netă, astfel că frigiderul are 250 litri iar congelatorul are 94 litri. Având în vedere acest volum, consumul e de 0.65 kWh e destul de bun, în special că are clasa A++. Frigiderul său are un sistem de dezghețare automat, rafturi din stilă, suport pentru sticle, suporturi pe ușă și compartimente speciale. Congelatorul nu vine cu sistem de răcire avansat astfel că dezghețarea sa se face manual ca la restul modelelor. Capacitatea de congelare e de circa 7 kilograme la 24 de ore și care e puțin peste medie. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji când cumpărați mai multe alimente în aceeași zi.

La capitolul funcții oferă super-congelare, sistem Low Frost și reglare electronică a temperaturii. Accesoriile oferite sunt cele standard, însă această combină oferă și un suport pentru sticle (chiar dacă ar putea fi puse pe ușa frigiderului). Nu ocupă mult spațiu pentru un volum așa de mare deoarece e o combină înaltă – 201 cm. Poate fi înlocuitor bun pentru actualul aparat frigorific deoarece are o lățime de 60 cm și o adâncime de 65 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă consum de energie corespunzător, Low Frost, compartiment Big Box, aspect plăcut, interior luminos și congelator performant.

Minusuri: lipsă control electronic pe ușă și congelatorul trebuie dezghețat manual.

Concluzie

Acest Bosch Kgv39vw30 e recomandarea mea de la acest producător iar dacă nu vă interesează caracteristicile speciale, ci doar consumul, vă recomand cele mai ieftine modele cu No Frost de circa 300 litri. Acestea sunt oferite de diverși producători (Samsung, Electrolux …) deoarece există sisteme de răcire similare cu e și cel de la modelul de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu