Bosch KGV39VL31S, combina frigo 344 litri

Pentru cei interesați de un aparat frigorific bun cu o capacitate frigorifică mare de 344 litri cred că acest model Bosch KGV39VL31S ar fi o soluție ideală. NU doar arată bine, ci are niște caracteristici demne de invidiat deoarece are clasa A++ de eficiență energetică, un volum mare și LowFrost (ceva similar No Frost).

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat modern care are o garanție de 5 ani conform promoției de aici. Din imagine se poate vedea că frigiderul are 5 rafturi, iar congelatorul situat jos are 3 compartimente.

Aparatul
Aparatul

Caracteristicile tehnice importante la acest model ar fi volumul net de 344 litri, nivelul de zgomot de 39 decibeli și facilitățile precum Low Frost și Multi Air Flow. Înălțimea combinei frigorifice e de 201 centimetri, lucru care presupune că poate fi montată într-o încăpere ceva mai înaltă.
Nu trebuie să vă faceți probleme cu referire la dezghețare deoarece e un proces automat, iar frigiderul să fie foarte încăpător mulțumită capacității de 250 litri. Congelatorul are și el o capacitate mare de 94 litri. În cazul în care sunteți curioși de capacitatea de congelare atunci trebuie știut că e una de 7 kilograme la 24 de ore.
Iluminarea la interior se face cu LED, ceea ce înseamnă un consum mai mic, dar și o lumină mai puternică.

Lucrurile care trebuie apreciate la acest model sunt calitatea germană, autonomia de aproape 24 de ore și consumul mic de resurse (adică de curent electric). Cablul de alimentare de 2,4 metri e unul foarte bine gândit deoarece așa nu o să vă trebuiască un prelungitor… acum depinde și de cât de mare e bucătăria dvs și unde e amplasată priza.
Nu vine cu No Frost sau multiflow, dar vine cu câteva caracteristici similare pe care le-am menționat mai sus.

Deci, dacă ești interesat de o combină care să arate bine și care să-și facă treaba bine atunci eu îți recomand acest model. Venind de la un brand nemțesc nu o să ai probleme cu el.

Te-ar mai putea interesa