Bosch KGV39VL30

Combina frigorifică Bosch KGV39VL30 e una dotată cu sistem de răcire Low Frost, compartiment BigBox, eficiență A++, iluminare LED, compartiment CrisperBox și control electronic. Deci e vorba de un model premium, însă prețul mi se pare atractiv având în vedere că volumul total e undeva la 344 litri. Deci are și un congelator mare pentru congelarea alimentelor. Spun asta deoarece frigiderul și congelatorul sunt împărțite proporțional. Doar la modelele cu multe compartimente, au un frigider mai mare și un congelator sub 90 de litri. Volumul mai mare nu a afectat dimensiunile sale, deoarece e doar mai înalt – 201 cm. Puteți alege și rate fixe în caz că nu credeți că vă ajung banii. KGV39VL30 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată la interior
Așa arată interiorul
Doar congelatorul
Doar congelatorul

Specificații tehnice

Volumul net total e unul generos – 344 litri, din care 95 aparțin congelatorului iar restul de 252 litri aparțin frigiderului. Având în vedere capacitatea, consumul de 238 kWh pe an sau 0.65 kWh la 24 ore, e foarte bun. De aceea a primit clasa A++ la consum, care e mai mult decât satisfăcător deoarece veți economisi bani pe parcurs. Dispune d eun control electronic al temperaturii dar și de un afișaj LED.

Frigiderul are sistem de dezghețare automat, 5 rafturi din sticlă, 7 suporturi pe ușă și compartimente destule pentru legume ori fructe numit CrisperBox (spre deosebire de altele are regulator de umiditate). Dar are și unul pentru brânzeturi ori unt care e situat pe ușa frigiderului. Congelatorul are sistem de dezghețare manuală, trei compartimente și o capacitate de congelare bună – 7kg/24 ore. Observăm că dintre cele 3 compartimente, unul e ceva mai mare deoarece se adresează alimentelor mai voluminoase. Pe partea de funcții are super-congelare și reglare electronică a temperaturii. Vine cu toate accesoriile necesare: tavă pentru gheață, suport sticle și un suport pentru ouă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design exterior plăcut deoarece e simplu și pe inox, congelator cu BigBox, congelatorul are sistem Low Frost (dar tot No Frost e mai bun), consum mic, interior iluminat cu LED și rafturi din sticlă.

Minusuri: nu oricine și-o permite.

Concluzie

Bosch KGV39VL30 e o combină foarte bună în acest buget deoarece oferă caracteristici mai bune decât modelele concurente, dar și pe partea de răcire, unde găsim multe cu No Frost. Chiar și Low Frost reduce formarea de gheață însă nu așa de bine cum o face celălalt, iar dacă nu vă interesează prea mult acest aspect, v-o recomand!

Te-ar mai putea interesa