Bosch KGV36VW32, combina frigo A++

Pentru cei interesați de o combină frigo foarte bună recomand brandul Bosch și în special modelul Bosch KGV36VW32. Acesta e un brand nemțesc, iar produsul e unul cu dezghețare automată când vine vorba despre dezghețarea frigiderului, are un volum mare de 309 litri net, iar consumul de curent e destul de mic întrucât vorbim despre un model clasa A++… pe partea de eficiență energetică.

Costul de achiziție nu e deloc mare întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un brand premium cu o garanție de 5 ani (atenție deoarece aceasta e o promoție valabilă până în luna a noua).
În cazul în care vă interesează cum arată atunci din poza de alături se poate vedea compartimentarea. Frigiderul are 4 rafturi din sticlă, iar congelatorul are 3 compartimente.

Interiorul
Interiorul

Specificațiile sunt mai mult decât bune, volumul net fiind de 309 litri (dacă vrei ceva mai mare atunci trebuie să te îndrepți înspre Bosch KGV39VW31), iar congelarea fiind reprezentată de capacitatea de congelare de 7 kilograme la 24 de ore. În cazul în care se întrerupe curentul, autonomia aparatului frigorific e de 23 ore, adică suficientă încât alimentele să nu se altereze.
Iar, dacă vă faceți griji cu referire la zgomotul produs atunci trebuie spus că nu e deloc un aparat zgomotos, nivelul de zgomot fiind de 39 decibeli.

Lucrurile pe care o să le apreciezi sunt costul de achiziție nu prea mare, că face economie de curent, că are un volum foarte mare și tehnologia Low Frost (oarecum echivalentul No Frost, fiind răspunzător în principal cu producerea de mai puțină gheață în congelator).
Din păcate nu e un model cu No Frost (chiar dacă are ceva similar) și nici nu are Multiflow.

Concluzia mea e că aparatul acesta merită, în special dacă e vorba despre un produs nemțesc. Pe partea de compartimente vine cu niște inovații cum ar fi Vario Zone și Crisper Box. Prima oferă o mai mare flexibilitate pentru congelator deoarece scoțând rafturi o să ai mai mult spațiu, iar a doua are legătură cu controlul umidității (făcând ca legumele să rămână mai mult timp proaspete).

Te-ar mai putea interesa