Bosch KGV36VW30

Bosch KGV36VW30 e o combină frigorifică care nu dar arată bine, ci și are niște performanțe mai mult decât decente. Nu e dotată cu No Frost, dar are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar principalele atuuri ar fi consumul mic de curent, volumul mare, calitatea nemțească și caracteristica Green Technology Inside.
Modelul de față e combinația perfectă între frigider și ladă frigorifică, iar faptul că e made in Germany e un mare plus. Produsele nemțești sunt realizate cu mare grijă și din materiale de foarte bună calitate… exact ca această combină.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea mai bine cum arată acest model de KGV36VW30. În prima poză e partea superioară care reprezintă frigiderul, iar în a doua e congelatorul care e poziționat în partea inferioară. Se poate vedea că frigiderul are 4 rafturi și două suporturi la ușă, iar congelatorul are 3 compartimente.

Fridigerul
Fridigerul
Congelatorul
Congelatorul

Specificaţii tehnice

Chiar dacă modelul acesta de la Bosch nu are No Frost, după cum scriam mai sus, asta nu trebuie să vă deranjeze prea mult deoarece frigiderul se dezgheață automat. Cei 309 litri ai combinei sunt împărțiți în 215 litri ai frigiderului și 94 litri ai congelatorului. Compartimentarea e foarte bine gândită, iar frigiderul are niște rafturi mai speciale deoarece sunt făcute din sticlă securizată.

Păreri pro şi contra

Pro: aparatul are sigla Green Technology Inside ceea ce presupune că aparatul e realizat așa încât să fie cât mai prietenos cu mediul nostru înconjurător; chiar dacă inițial prețul ți se pare ceva mai mare decât al uni frigider normal, pe parcursul utilizării o să vezi că o să-ți recuperezi banii prin intermediul facturilor la curent mici deoarece aparatul are clasa de eficiență energetică A++; are caracteristica super congelare.
Contra: nu are Multiflow și nici No Frost.

Concluzie

Modelul de față e unul foarte bun în special pentur cei cu pretenții, iar dacă vreți să vă faceți mai bine o impresie despre cum arată atunci vă recomand preview-ul de alături care e la modelul Bosch KGV36VW30G AvantiXX – un model similar. Se poate vedea că arată foarte bine, iar datorită înălțimii nu prea mari (186 centimetri) o să o puteți amplasa unde doriți.

Te-ar mai putea interesa