Bosch KGV36VL32S, combina frigorifică 186 cm

Combina frigorifică Bosch KGV36VL32S e una de 309 litri, cu o clasă energetică A++, finisaj pe inox, iluminare LED, sticlă securizată, Low Frost, BigBox și CrisperBox. Deci oferă dotări speciale destul de multe și care nu sunt prezente la orice combină. Cu alte cuvinte, poate fi alegere perfectă pentru cei care au un buget mare și vor ceva performant. Veți putea pune cam orice în el deoarece are chiar și raft special pentru sticle. Rafturile din sticle sunt perfecte pentru o combină mare deoarece mărește vizibilitatea de la interior.

E la promoție, deci veți avea un motiv în plus să alegeți acest aparat electrocasnic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

La interior
La interior

Volumul net e de 309 litri iar pentru cei care vor un congelator mare, ei bine, la aceasta e de 94 litri. Tehnologia de răcire Low Frost e prezentă la acest aparat și e similară cu No Frost. Adică reduce consumul de energie prin reducerea gheții (adică nu se mai formează așa de multă gheață).

Are un ecran LED, clasa A++ (aceasta presupună că are un consum de energie de circa 227 kWh pe an), rafturi din sticlă, suporturi, compartimente și altele.

Congelatorul acestei combine destul de mare și are o capacitate de congelare de circa 7kg la 24 de ore. La acest congelator observăm un compartiment de tip BigBox, adică puteți pune alimente mult mai mari. Pe partea de design are: culoare inox, mânere integrate și verticale, iluminare LED; uși reversibile etc. Sunt incluse și niște accesorii care nu trebuie neglijate: suport pentru sticle, suport pentru ouă și o tava pentru gheață. Am observat că e și destul de silențioasă, iar nivelul de zgomot e undeva la 39 dB.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale de mai sus, fiabilitate, eleganță și nu cred că e nevoie pe viitor de alt aparat frigorific.
Minusuri: nu și-o permite oricine.

Bosch KGV36VL32S nu e un model chiar mic dar ocupă mai puțin spațiu decât un frigider deoarece are o lățime mai mică, doar că e mai înalt (comparăm cu unul similar ca volum). Puteți alege și un congelator sau ladă frigorifică în caz că vi se pare prea mic congelatorul combinei.

Te-ar mai putea interesa