Bosch KGV36VL30

Combina frigorifică Bosch KGV36VL30 e una din categoria premium chiar dacă nu vine cu sistem de răcire No Frost ci cu alte caracteristici interesante: sistem Low Frost, Clasa A++, super-congelare, control electronic, design elegant și simplu în același timp. Deci nu cred că-i lipsesc cele mai utile dotări și chiar dacă nu are dozator de apă, are suficient loc pe ușa frigiderului pentru a pune sticlele dar și un raft special pentru acestea. Prețul său mi se pare unul acceptabil pentru un volum net de 309 litri și o eficiență energetică foarte bună. Bineînțeles, luăm în considerare și restul caracteristicilor sale deoarece acest KGV36VL30 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată
Frigiderul
Frigiderul

Specificații tehnice

Capacitatea sa e de 309 litri e decentă pentru dimensiunile și bineînțeles e vorba de capacitatea netă. Aceasta e împărțită astfel: 217 litri la frigider și 95 litri la congelator. Pot spune că acest volum e decent dacă-l comparăm cu restul modelelor în acest buget. Consumul energetic de 227 kWh pe an (0.62 kWh la 24 ore) e decent pentru un volum așa de mare, astfel că are o clasă de eficiență A++. Frigiderul său e unul spațios, cu sticlă securizată, suficiente rafturi și suporturi pe ușă. Observăm că are și compartimente speciale: legume, fructe și brânzeturi. Interiorul arată bine datorită iluminării de tip LED și a materialelor transparente.

Congelatorul vine cu dezghețare manuală în datorită sistemului Low Frost, nu se formează chiar așa de multă gheață. Pe partea de design, are mânere incorporate, finisaj inox, uși reversibile, iluminare LED și termostat. Pe partea de funcții are super-congelare, reglare electronică a consumului și sistem Low Frost.

Accesoriile incluse sunt cele obișnuite, adică: tavă pentru gheață, suport sticle și tavă pentru ouă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are congelator de tip Big Box (puteți depozita alimente mai voluminoase), toate caracteristicile speciale menționate mai sus, designul cu mânere integrate și finisaj inox.

Minusuri: lipsă sistem antibacterian.

Concluzie

Acest Bosch KGV36VL30 e un aparat frigorific bun din majoritatea punctelor de vedere, poate la capitolul funcționalitate îi lipsesc câteva funcții, dar în mare e o recomandare foarte bună. Nu cred că veți găsi prea multe modele care pot concura cu acesta, dar cu siguranță veți găsi cu No Frost și sistem antibacterian. Bineînțeles, chiar și modelul de sus are un sistem de răcire care reduce formarea de gheață – Low Frost, dar nu e la fel de eficient.

Te-ar mai putea interesa