Bosch KGV36UL30, combina frigorifică cu Low Frost

Combina frigorifică Bosch KGV36UL30 e una cu compartiment Big Box, CrisperBox, eficiență A++ și altele. Nu e vorba de o combină clasică cu sistem de dezghețare clasic. Observ că are sistem de răcire cu Low Frost care reduce formarea de gheață și consumul de energie. Designul e pe inox și nu e așa de rotunjit ca la restul ci e puțin mai „pătrățos”, deci ar fi bine să-l puneți lângă un mobilier (se integrează mai bine). Există și combine incorporabile dacă tot am discutat de integrare, doar că nu sunt cea mai bună alegere pentru cei ce vor ceva ieftin, performant și spațios. în general, combinele sunt mai bune decât frigiderele deoarece au congelatoare mai mari și ocupă mai puțin spațiu (sunt mai înguste).

Prețul acestui aparat e destul de bun însă se poate observa că nu e vorba de cea mai ieftină combină de pe piață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparat
Aparat

E un model cu volum net de 309 litri și e împărțit destul de bine, astfel că are și un compartiment mai mare  la congelator – BigBox. E dotat cu un ecran LED, eficiență energetică A++, congelator de 94 de litri, destule compartimente, rafturi și suporturi. Consumul energetic anual e de 227 kWh iar cel zilnic e destul de mic (dacă vă interesează cam cât consumă pe zi).

Dezghețarea frigiderului se face automat și cu Low Frost, alimentele vor fi proaspete o perioadă destul de lungă. Acest model are multe dotări interesante și puteți pune multe alimente, mâncăruri, legume etc în el. Chiar și sticle se pot pune pe rafturi ori pe suporturile de pe ușă. Puteți regla electronic temperatură și congelatorul are funcție de congelare rapidă.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, consumul mic de energie, arată bine și e fiabilă.
Minusuri: nu e chiar ieftină.

Bosch KGV36UL30 e un aparat mare care poate ocupa destul de mult spațiu în bucătărie iar o alternativă la acesta poate fi un model fără prea multe compartimente și cu No Frost. Există variante cu volum mai mic și care pot fi cam la fel de bune. Puteți alege chiar și alt brand dacă nu sunteți fan Bosch.

Te-ar mai putea interesa