Bosch KGV36NW20

Fie că e vară ori iarnă e bine ca alimentele să fie păstrate la rece într-un aparat frigorific capabil cum e acest Bosch KGV36NW20 care e o combină frigorifică. Acest KGV36NW20 are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești un electrocasnic de la o firmă nemțească care e foarte capabilă și renumită. Din păcate nu are No Frost (Bosch KGN36NW20 are), dar tot e foarte bun deoarece consumă puțin curent și are un volum mare.

Poze

Combina frigorifică Bosch KGV36NW20 e una de culoare albă, iar din poza de alături se poate vedea că arată foarte bine. Despre compartimentarea combinei se poate spune că realizată eficient și asta de oarece frigiderul are 4 rafturi, iar congelatorul are 3 compartimente. Frigiderul e situat sus, iar congelatorul e poziționat mai jos.

Aparatul deschis

Specificaţii tehnice

KGV36NW20 vine ca o alternativă mai ieftină la modelele No Frost și are un volum net total de 309 litri divizat în 215 litri cât are frigiderul și 94 litri ai congelatorului. Consumul de curent e unul mic și asta se poate vedea după faptul că are clasa energetică A+. Consumul de curent e de 274 kWh/an, iar pe oră e de 0,75 și dacă se întrerupe curentul atunci autonomi de 23-24 de ore vă va ajuta ca alimentele să nu se altereze.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă prea mult; arată bine (atât la interior cât și la exterior, iar al ainterior un plus de aspect îi conferă sticla care pentru motive de protecție e sticlă securizată); e bine compartimentat; e performant în răcire deoarece are un congelator cu o capacitate de congelare de 7 kilograme la 24 de ore, iar în cazul în care electricitatea se întrerupe pentru o perioadă lungă de timp atunci nu trebuie să vă stresați deoarece aparatul are o autonomie de aproape o zi; nivelul de zgomot e unul foarte mic de 39 decibeli; are iluminare interioară, dar nu știu dacă e un plus deoarece toate frigiderele au așa ceva, însă un plus e faptul că această iluminare se realizează cu LED.
Contra: nu are No Frost.

Concluzie

Dacă puteți trece peste lipsa No Frost-ului atunci vă recomand acest KGV 36 NW 20 cu căldură, iar dacă vreți neaparat cu funcția de care ziceam anterior atunci ar trebui să mergeți pe varianta unui KGN 36 NW 20. Ambele model sunt bune. Astfel, modelul KGV e pentru acele persoane cu bani puțini, iar KGN e pentru acele persoane care nu vor să mai piardă timp cu dezghețarea ori decongelarea manuală a aparatului.

Te-ar mai putea interesa