Bosch KGV36NL20

O combină frigo foarte bună e acest Bosch KGV36NL20 și achiziționând acest aparat aveți siguranța că o să beneficiați de calitate germană la un preț nu prea mare. Nu costă prea mult, după cum spuneam, deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și la acești bani primești un aparat cu o fiabilitate incredibilă deoarece are o garanție standard de 2 ani, iar dacă achiziționezi aparatul până pe 30.09 atunci beneficiezi de de cinci ani garanție (mai multe despre această promoție aici).

Poze

Se poate vedea că KGV 36 NL 20 arată foarte bine și că e bine compartimentat. Astfel, frigiderul are 4 rafturi, iar congelatorul are 3 compartimente. Congelatorul nu are o capacitate de congelare de 8 ore ca a lui AFB601AP, dar cred că și 7 ore e suficient. Nu se vede din imagine, dar iluminarea interioară e prezentă și pe acest aparat fiind realizată cu LED.

Deschis
Aparatul

Specificaţii tehnice

KGV36NL20 e un aparat nou care are un volum net total de 309 litri împărțit în 215 litri cât are frigiderul și 94 cât are congelatorul. Clasa de eficiență energetică e A+ și asta datorită consumului de curent de 274 kWh pe an. Această clasă e una foarte bună caracteristică aparatelor frigorifice noi. Rafturile frigiderului sunt realizate din sticlă securizată, iar acest lucru oferă un plus de siguranță.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; garanția e de undeva la 5 ani dacă vă integrați în acea perioadă de achiziție; autonomia fără curent e de aproape 24 de ore și acest lucru face ca alimentele să nu se altereze chiar dacă curentul se întrerupe; e un aparat silențios deoarece are un nivel de zgomot de 39 decibeli; culoarea sa e inox și asta ne demonstrează că vorbim despre un aparat premium.
Contra: prețul e unul cam mare, dar merită deoarece este un aparat de firmă care sigur că nu vă va crea probleme.

Concluzie

Bosch KGV36NL20 e un aparat nou care arată foarte bine, iar la interior stă foarte bine. Recunosc că are un preț cam mare, însă vă asigur că merită banii în plus deoarece electrocasnicele realizate de către nemți sunt de o calitate superioară. Utilizarea și întreținerea aparatului nu e deloc costisitoare deoarece trebuie doar dezghețat și decongelat din când în când, adică o dată la câteva luni.

Te-ar mai putea interesa