Bosch KGV362LEA, combină clasa E cu volum de 308 litri

Modelul Bosch KGV362LEA e unul modern cu un consum mic de electricitate şi Low Frost. Datorită înălţimii de 186cm nu va ocupa prea mult loc şi va încăpea uşor pe uşă.
Acest aparat e pentru persoanele interesate de ceva calitativ, eficient energetic, uşor de întreţinut şi folosit.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat de culoare argintie care vine cu clasa E de eficienţă energetică. Acest lucru presupune un consum de 233 kWh pe an.
Din imaginea alăturată se poate vedea că are mânere integrate, iar dacă nu ştiaţi are şi caracteristica de uşi reversibile (adică uşile pot fi reglate să se deschidă spre stânga sau dreapta).


Păreri pro şi contra

Compartimentarea modelului Bosch KGV362LEA e una bine realizată deoarece vorbim despre frigider cu 4 rafturi, 3 rafturi pe uşă şi compartiment fructe-legume (numit VitaFresh). Partea de congelator are 3 compartimente din care unul e mai mare, fiind vorba despre BigBox.
Are ceva similar No Frost numit LowFrost. Această tehnologie presupune că aparatul va produce o cantitate de gheaţă redusă aşa încât să nu trebuiască să-l dezgheţaţi.
Pentru ca alimentele să rămână proaspete mai mult timp are FreshSense.

Cum e în cazul altor modele şi acesta are autonomie de 23 ore în cazul în care se întrerupe curentul. Astfel alimentele nu se vor altera.
Aparatul are un nivel de zgomot redus de 39 decibeli, fiind unul mediu. oricum, nu ne va deranja atunci când vrem să ne odihnim.

Aparatul are o garanţie standard de 2 ani care poate fi prelungită. Fiabilitatea e dată de faptul că la construcţia sa sunt folosite materiale de calitate şi că producătorul e unul german.

Referitor la eficienţa energetică trebuie să precizez că e vorba despre noua clasă E care să corespundă reglementărilor UE.

Te-ar mai putea interesa