Bosch KGN56XLEA, câteva motive pentru care s-o alegi

Modelul Bosch KGN56XLEA e o combină frigo de 508 litri pentru acele persoane care doresc să se orienteze înspre aparatură electrocasnică de calitate de la un producător german.

Modelul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de generație nouă care se prezintă bine aspectiv și funcțional.

Păreri pro și contra

Bosch KGN56XLEA e un model cu No Frost și face parte din seria 4. Principalele atuuri ale acestui model sunt următoarele:

  • Are un aspect modern cu design InoxLook și PerfectFit. Ultimul lucru presupune o structură care permite o amplasare optimă. Mai exact, ușa se poate deschide la 90 grade.
  • Sistemul de răcire e No Frost, adică nu se produce gheață. Din această cauză nu e necesară întreținerea, adică dezghețarea.
  • Modelul acesta vine cu clasa E și un consum de 262 kWh pe an. E important un consum cât mai mic deoarece pe parcursul utilizării vom recupera o arte din banii dați pe aparat.
  • În ajutorul No Frost are și Multi Air Flow care permite o distribuire uniformă a aerului rece.

Din păcate nu e un model cu facilități smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon sau ceva de genul.

Un lucru neutru (care e întâlnit și la alte modele) e compartimentarea foarte bine realizată. Spre exemplu, congelatorul poate fi mărit prin îndepărtarea rafturilor așa încât să puteți pune produse mai mari. Lucrul acesta poartă numele de Vario Zone.
Și în frigider se pot depozita alimente cu dimensiuni mari întrucât are sertar XXL numit Big Box.

În privința dimensiunilor trebuie să scriu că acest model e unul de dimensiune medie. Discutăm despre 70x80x193 lxaxî cm.

Per ansamblu, acest model se adresează persoanelor care vor un aparat în care să poată ține la rece o cantitate mare de alimente.

Te-ar mai putea interesa