Bosch KGN56AI30, combină cu lățime de 70 cm

Combina frigorifică Bosch KGN56AI30 e una de dimensiuni generoase, motiv pentru care și un volum net mare. Nu trebuie să alegeți un side by side dacă nu aveți suficient spațiu ori poate că nu vă place. Acesta e un model standard dar voi îl puteți pe lângă mobilier pentru a nu vă încurca și nu veți mai avea nevoie vreodată de lat model mai performant. Arată foarte bine la interior, adică aveți finisajul argintiu la sertare, rafturi și suporturi. Doar acest brand a adoptat acest stil elegant dar cred că o să vedem și la alte modele de pe piață.

Un aparat frigorific cu lățime de 70 cm chiar oferă mult spațiu la interior pentru că are rafturi foarte mari, dar să nu uităm că și adâncimea aparatului e generoasă – 80 cm. Ca să ajungeți la numite alimente trebuie să scoateți puțin raftul în afară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Finisajul argintiu e o alegere inspirată pentru că oferă un aspect modern aparatului. În frigider avem două sertare mici pentru alimente care trebuie ținute la 0 grade, iar aici mă refer la carne, pește, dar și altele. Nu lipsește nici raftul pentru sticle care poate fi pus unde doriți.

Avem un congelator modern cu sertar BigBox generos și se vede din poze, plus o capacitate de congelare de 18 kg pe zi.

Păreri pro și contra

E echipată cu filtru care elimină mirosurile și bacteriile – AirFreshFilter, astfel că la interior veți avea un miros proaspăt mai tot timpul. Bineînțeles, e foarte important ca anumite alimente să fie puse la locul potrivit, adică în compartimente. Fluxul de aer multidirecțional numit Multi Airflow S e prezent și la acest model pentru ca să avem mediul perfect pentru alimente (conserva rapidă). Senzorii FreshSense au și ei un rol foarte important în acest sens deoarece monitorizează mai bine temperatura care o aveți la interior.

Bosch KGN56AI30 are un panou de control poziționat la exterior pentru a vedea mai bine temperaturile selectare și puteți alege funcția Eco dacă vreți să reduceți consumul pentru o anumită perioadă. Aceasta devine utilă atunci când nu veți folosi pentru o anumită perioadă aparatul.

Te-ar mai putea interesa