Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch KGN49XW30, combină frigorifică înaltă și albă

Combina frigorifică Bosch KGN49XW30 e una de culoare albă și trebuie să știți că sunt destul de puține astfel de modele, majoritatea modelelor premium fiind pe argintiu. Lăsând la o partea designul aparatului, veți observa că interiorul e foarte bine organizat pentru a putea pune chiar orice în el. Rafturile pot fi mutate mai sus ori mai jos, iar dacă nu aveți loc, eliminați raftul sau compartimentul nedorit. Acest tip de aparat se adresează familiilor mai mari și e o investiție bună pentru că alegeți un brand experimentat și o soluție bine dotată.

Consider că are un preț foarte bun pentru specificațiile sale și tehnologiile incorporate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Chiar și acest model se laudă cu o autonomie fără curent generoasă. Chiar dacă rămâneți fără curent, alimentele sunt menținute multe ore iar voi puteți pleca oriunde doriți. Aparatul se descurcă singur în fiecare situație și sistem de răcire No Frost reduce cantitatea de gheață de la interior, reducându-se și consumul de energie. Totul e vizibil la interior pentru că avem rafturi transparente și o iluminare puternică.

Sunt trei sertare mari în congelator și în care puteți pune alimente proaspete sau deja congelate. Dacă sunt deja congelate, atunci îl puteți umple pentru că nu mai trebuie să țineți cont de capacitatea de înghețare.

Păreri pro și contra

Un panoul de control mai avansat cum vedem pe acesta aparat oferă câteva funcții în plus care vă pot fi de folos, iar aici mă refer la: funcție Eco, răcire rapidă, congelare rapidă, avertizare sonoră pentru ușă uitată deschisă. Alte modele au panoul de control la interior, dar și așa nu cred că veți umbla prea mult la el.

Bosch KGN49XW30 are un filtru foarte bun care reduce mirosurile și bateriile din interior, iar pentru cei care nu au auzit de el, e vorba de AirFreshFilter. Aerul proaspăt ajunge rapid în toate colțurile aparatului cu ajutorul tehnologiei Multi Airflow, pentru că sunt mai multe orificii pe perete din spate. Tehnologiile prezente pe acesta sunt evidențiate bine, fiind inscripționate pe câteva porți ale aparatului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu