Bosch KGN49XI30, model clasa A++ cu No Frost

Bosch KGN49XI30 e un frigorific cu o capacitate de 435 litri și cu o înălțime de 203cm. Înălțimea e un factor important pentru cei interesați în a pune aparatul în spații înguste (sub scări ori în debarale).
Sistemul de răcire al acestui aparat e unul ușor de întreținut deoarece nu e cu gheață, iar în acest fel nu e nevoie de dezghețarea aparatului.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un brand german. Din imaginea alăturată puteți vedea că acest aparat e unul de culoare inox-argintie. E o culoare pe care nu se vede praful ori amprentele, iar în timp nu se va îngălbeni cum ar fi cazul unui electrocasnic alb.


Beneficii

Modelul Bosch KGN49XI30 e unul dotat cu Multi Airflow așa încât aerul e distribuit pe mai multe căi.
Consumul energetic e unul mic. Are și un mod de funcționare economic numit EcoMode, dar pentru a fi activat trebuie apăsat butonul specific.
Legat de consum trebuie spus că are un consum anual de 303 kWh. Acesta nu e prea mare având în vedere faptul că are o capacitate mare de 435 litri (e vorba despre un volum net).
O facilitate foarte apreciată e faptul că are uși reversibile. Acest lucru înseamnă că ușile pot fi montate să se deschidă înspre dreapta ori stânga.
Aspectul e plăcut și modern în același timp. Are culoare inox anti-amprentă, iar din această cauză aparatul se va potrivi în orice bucătărie.

Dezavantaje

E un aparat fără dispenser de apă ori gheață. Dar, nu vă oprește nimeni să faceți cuburi de gheață la tăviță ori ceva de genul.

Concluzii

Pentru cei interesați de un aparat economic și de la un brand de top atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Nu e deloc gălăgios, nivelul de zgomot fiind unul mediu… de 40 decibeli.
În cazul în care se întrerupe alimentarea cu curent trebuie știut că autonomia de funcționare fără curent e de 20 ore.
Pentru un beneficiu suplimentar se poate apela la buy back, dar trebuie verificat dacă mai e valabilă oferta.

Te-ar mai putea interesa