Bosch KGN49AI32

Combina frigorifică Bosch KGN49AI32 e una din clasa premium deoarece oferă: sistem No Frost, Clasa A++, control electronic, suport pentru sticle și compartimente speciale CrisperBox (carne). Nu trebuie neglijat volumul net care e unul generos și e împărțit proporțional. Prețul e ceva mai mare decât la alte modele deoarece are și un volum pe măsură, sistem de răcire avansat care reducere semnificativ consumul congelatorului și altele. Alternative la acesta sunt destule și dacă vă interesează fiabilitatea, nu văd de ce ați opta pentru un alt producător. Poate fi achiziționată și în rate dacă vi se pare destul de scumpă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din pozele de jos se observă că are un finisaj pe inox, control electronic la exterior și rafturi+compartimente suficiente. Datorită unui volum mai mare, dimensiunile au fost afectate și deci nu va putea înlocui vechea combină în speciale dacă spațiul are o lățime sub 70 cm.

Închis
Închis
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Are o capacitate netă de 395 litri și bineînțeles e vorba de capacitatea care ne interesează (nu cea brută). Aceasta e împărțită astfel: 303 litri la frigider și 92litri la congelator. Deci frigiderul e ceva mai mare și e normal să fie așa deoarece nu cred că sunt multe persoane care congelează atâtea alimente. Clasa A++ e conformă cu consumul său care e undeva la 284 kWh pe an. Bineînțeles, nu-l comparăm cu cel oferit de alte combine deoarece trebuie luat în considerare și volumul. Consumul redus de energie se datorează în mare parte tehnologiei No Frost care reduce gheața din congelator.

La interior observăm un număr mare de rafturi din sticlă, suporturi și compartimente speciale. Congelatorul său are trei compartimente și o capacitate de congelare impresionantă – 18 kg la 24 ore. Având în vedere că are mânere verticale, veți deschide mai ușor ușile sale care sunt reversibile. Funcțiile oferite de acesta sunt: super-răcire, super-congelare, reglare electronică a temperaturii, avertizare ușă deschisă și avertizate temperatură ridicată.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un consum redus de energie, destul de silențioasă, arată foarte bine atât la exterior cât și la interior, mânerele au o formă confortabilă, destule compartimente pentru depozitarea cărnii, legumelor și fructelor.

Minusuri: nu e chiar accesibilă.

Concluzie

Acest Bosch KGN49AI32 e un aparat frigorific foarte bun din toate punctele de vedere deoarece nu-i lipsește nimic. Singurul lucru care ar putea sta în calea achiziționării sale ar fi prețul.

Te-ar mai putea interesa