Bosch KGN39XL35, combină modernă cu AirfreshFilter

Combina frigorifică Bosch KGN39XL35 impresionează la multe capitole, iar acest lucru se poate vedea doar după cum arată. Consider că are un preț foarte bun pentru ce dotări sunt integrate și chiar nu sunt multe modele ca acesta. Volumul generos nu afectează prea mult spațiul ocupat, deoarece lățimea sa se menține la 60 cm. Spre deosebire de frigidere, combinele sunt mult mai înalte și modelul de jos atinge 203 cm înălțime. Cu AirfreshFilter sunt neutralizate mirosurile și nu se vor forma bacterii la interior, adică e un sistem antibacterian bun.

Interiorul arată foarte bine ca la oricare altă variantă premium și totul e vizibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E și normal să beneficieze de tehnologie de răcire No Frost, pentru că un control mai bun al umidității e foarte important, iar congelatorul se va dezgheța automat pentru ca să nu se formeze gheață inutilă.

Alimentele sunt răcite uniform și aveți compartimente suficiente pentru anumite alimente. În plus, aveți cele două sertare peste cele de fructe/legume în care se poate pune carne sau pește, de exemplu. Toate acest compartimente poartă aceeași denumire – VitaFresh, însă rolul lor diferă (aveți acele pictograme). Astfel, mirosul nedorit nu va ajunge în tot frigiderul și acolo sunt conservate mai bine, iar deschiderea constantă a ușii nu le va afecta.

Păreri pro și contra

Sistemul MultiAirFlow cred că va devenit unul standard pe aparatele puțin mai scumpe, deoarece e tot mai des întâlnit. Panoul de control digital al acestui aparat are o formă orizontală și nu una verticală cum am văzut la alte, iar selectarea temperaturii dorite se face ușor și funcțiile speciale sunt și ele prezente. Congelatorul are funcție de înghețare rapidă, pentru a preveni decongelarea alimentelor, iar frigiderul are funcție de răcire rapidă (conservare perfectă a alimentelor proaspete). Interiorul e destul de vizibil pentru că are compartimente transparente, rafturi din sticlă securizată și tehnologie de iluminare cu LED.

Bosch KGN39XL35 e ceva mai silențios decât generațiile precedente și nivelul de zgomot depinde și de funcțiile de răcire active. În modul eco aparatul consumă foarte puțin și dacă temperaturile setate corespund, atunci chiar nici nu-l veți auzi.

Te-ar mai putea interesa