Bosch KGN39XL32, combină No Frost

Bosch KGN39XL32 este o combină frigorifică modernă cu facilitatea No Frost și cu un volum de 355 litri, adică cu două lucruri care te vor ajuta păstrezi alimentele la rece și să nu pierzi timp cu întreținerea aparatului.
La modele fără NoFrost pierzi timp cu dezghețarea ori decongelarea, dar în cazul acestui model nu putem vorbi despre așa ceva.

Costul de achiziție nu e prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are clasa A++ de eficiență energetică și o fiabilitate foarte bună.
Pentru a vă face o părere legată de acest model vă recomand să vizionați poza de alături care e una reală.

Aparat
Aparat

Principalele facilități care te vor ajuta la acest model ar fi No Frostul și capabilitatea Multiflow (Multi Airflow). Prima e una care face ca răcirea să se realizeze fără producere de gheață, iar a doua reprezintă un sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi.
Volumul aparatului e unul destul de mare de 355 litri, iar compartimentarea e una foarte bună deoarece frigiderul are 269 litri, iar congelatorul are 86. Frigiderul are 5 rafuri, iar congelatorul e unul dotat cu 3 compartimente.
Pe lângă facilitățile menționate la început, acest model vine cu diverse funcții cum ar fi cea de super răcire, cea de super congelare, iar controlul se realizează prin intermediul tastelor touch.

Avantajele unui astfel de aparat ar fi prețul nu prea mare, garanție îndelungată, fiabilitatea (caracteristică aparatelor Bosch), nivelul de zgomot mic și volumul mare. S-ar putea să beneficiezi și de promoția cu garanție de 5 ani, iar acest lucru poate fi văzut aici.
Din păcate are și câteva minusuri cum ar fi că nu are o autonomie mai mare (deși cele 16 ore sunt suficiente), iar clasa de eficiență energetică putea fi A+++.

De final pot spune legat de acest model că e unul foarte bun pentru păstrarea la rece a diverselor alimente ori băuturi. Probabil că multă lume alege acest aparat frigorific numai datorită faptului că vine de la Bosch care e un brand nemțesc care face produse de foarte bună calitate.

Te-ar mai putea interesa