Bosch KGN39XL30

Bosch KGN39XL30 este o combină frigorifică nemțească dotată cu No Frost, Multiflow, rafturi foarte rezistente și un consum foarte mic de curent. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → și cred că e foarte important să vă explic de ce nu e scump. Nu costă mult deoarece după achiziția lui nu aveți nici o grijă privind curățarea sa (deoarece dezghețarea și decongelarea sunt două procese automate), consumul de curent e foarte mic (din această cauză are clasa A++ de eficiență energetică), iar alimentele de pe fiecare raft sunt răcite uniform.

Poze

Aparatul frigorific KGN39XL30 e unul de culoare gri-inox și trebuie menționat că e un aparat destul de mare. Acest lucru e datorat faptului că are o înălțime de 2 metri și un volum corespunzător de 355 litri. Deci, nu e tocmai un model potrivit pentru cei care stau într-o garsonieră sau ceva de genul.

Interiorul
Interiorul
La exterior
La exterior

Specificaţii tehnice

După cum ziceam anterior, acest model are 355 litri pe partea de volum care sunt împărțiți în 269 litri ai frigiderului și 86 litri ai congelatorului. Dezghețarea frigiderului și decongelarea congelatorului se face automat, deci nu aveți parte de stres la acest capitol.
Modelul de față e unul mai special deoarece e făcut așa încât să reziste, iar un lucru care vine să demonstreze acest fapt e sticla securizată. Sistemul No Frost e prezent și pe modele de 2000 și ceva de lei, însă Multiflow e prezent doar pe modelele super premium. Acest ultim sistem contribuie la păstrarea mâncării mai proaspete.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun, fiind unul dintre cele mai ieftine modele cu Multiflow; e un produs made in Germany, iar acest lucru e unul care ne spune totul de spre calitate; e silențios și din acestă cauză nu o să vă trezească noaptea.
Contra: prețul e unul cam mare, dar e pentru cei care se respectă și nu pentru cei care stau în bordeie de mult ce lucrează; nu are dispenser de apă sau gheață.

Concluzie

Există diferite tipuri de aparate frigo, iar combinele sunt cele mai vândute deoarece sunt împreunarea perfectă dintre frigider și congelator. Modelul de față e unul dintre cele mai reușite modele pe care eu îl recomand dacă vreți ceva bun. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece nu vine cu un panou de comandă complicat.

Lasă un comentariu