Bosch KGN39VL21, combină frigorifică de 354 litri

Combina frigorifică Bosch KGN39VL21 e una destul de performantă dacă ținem cont de volumul său, dar e și eficientă deoarece are o tehnologie foarte populară și care vă poate ajuta să economisiți bani. Chiar dacă are un consum ceva mai mare decât alte combine, trebuie să ținem cont de volum deoarece un aparat frigorific mare nu poate consuma la fel de multă energie cât unul mic. Caracteristicile speciale ale acestui aparat sunt: No Frost, CrisperBox, MultiAirFlow, control electronic cu butoane senzitive și iluminare LED. Toate acestea fac ca acest aparat să fie unul deosebit iar volumul suplimentar e necesar.

Acest aparat nu e chiar accesibil dar prețul său mi se pare destul de justificat deoarece tehnologiile oferite nu le regăsiți pe orice alt aparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Un astfel de aparat oferă un congelator pe măsură nu ca și frigiderele. Sistemul de răcire e No Frost și e prezent atât la congelator cât și la frigider. Volumul net e de 354 litri care mi se pare mai mult decât satisfăcător deoarece puteți pune alimente chiar și pe ușa frigiderului. Clasa energetică A+ e prezentă și pe acest tip de aparat iar consumul de energie e mic. Congelatorul e de 86 litri iar restul de volum îl veți găsi la frigider.

Frigiderul său are destule rafturi care sunt din sticlă iar un compartiment precum CrisperBox nu e prezent pe o combină obișnuită. Congelatorul său poate congela mult în 24 de ore – 14 kg, iar cele 3 compartimente sunt bune pentru sortarea mai bună a alimentelor. Accesoriile incluse sunt destul de multe: suport pentru sticle, suport pentru ouă și tava pentru gheață. Autonomia fără curent e de 16 ore și e mai mult decât suficientă.

Plusuri: congelator performant, compartiment special în frigider pentru legume/fructe, consum redus pentru capacitatea sa, suport pentru sticle, interior bine iluminat și altele.
Minusuri: nu e accesibil.

Bosch KGN39VL21 e o alegere foarte bună dacă vreți un aparat din segmentul premium pentru bucătăria voastră. Chiar dacă oferă un volum generos, această combină ocupă un spațiu mic în bucătărie însă e destul de înaltă. Nu sunt mulți producători care oferă alternative la aceasta dar sunt destule modele ieftine.

Te-ar mai putea interesa