Bosch KGN39VL20, combina frigorifică

Bosch KGN39VL20 e o combină frigorifică cu No Frost și Multiflow. Deci, e un aparat frigorific premium care are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Se poate vedea că nu costă deloc mult, iar caracteristicile menționate la început îl recomandă pentru cei care sunt mai pretențioși. S-ar putea spune despre aparatul de față că e aparatul frigorific perfect sau îmbinarea perfectă dintre combină și frigider.

Poze

KGN39VL20 e un electrocasnic cu un look inox. Va încăpea și în bucătăriile mai mici deoarece are o înălțime de 2 metri, în condițiile în care are un volum net de 318 litri. Compartimentarea sa e foarte bine gândită și din ceastă cauză aveți la dispoziție foarte mult spațiu pentru punerea la păstrare a alimentelor.

Din față
Din față
Interiorul
Interiorul

Specificaţii tehnice

Combina Bosch KGN39VL20 e un model care are o capacitate mare de 315 litri (e o capacitate netă), împărțită în 221 litri ai frigiderului și 94 ai congelatorului. Frigiderul are 4 rafturi, iar congelatorul are 3 compartimente care pot congela 14 kilograme la 24 de ore.
Nu elementele menționate anterior sunt punctele forte pe partea de detalii tehnice, ci caracteristicile No Frost și Multi Airflow. Acestea asigură păstrarea alimentelor cât mai fresh și fără să vă dea prea mult de lucru.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; vine cu No Frost și Multi Airflow ceea ce înseamnă că decongelarea se produce automat, iar alimentele sunt păstrate proaspete mai mult timp; deține o autonomie mare care presupune că dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor altera timp de 18 ore; e silențios deoarece are 44 decibeli care nu sunt deloc mult; are certificate CE și VDE, iar asta presupune că achiziționăm un produs care corespunde anumitor standarde și care a fost testat.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă ești o persoană care vrea ce e mai bun pe piață atunci îți recomand acest model. Nu costă deloc mult, iar caracteristicile cu care vine la pachet te ajută să mănânci mai sănătos. Utilizarea sa nu e deloc complicată, iar dacă ești de partea Greenpeace atunci trebuie precizat că nu are un consum mare de curent (consumă 323 kWh/an, iar asta înseamnă că e în clasa de eficiență energetică A+).

Te-ar mai putea interesa