Bosch KGN39LR35, combină frigorifică roșie pentru Ea

Combina frigorifică Bosch KGN39LR35 e una dintre puținele modele pe roșu care pot fi pentru Ea. Prețurile sunt ceva mai mari pentru aparatele colorate deoarece nu sunt variante care vor fi disponibile prea mult timp (stocurile sunt destul de limitate). În acel preț, combina oferă anumite dotări destul de utile pentru viața de zi cu zi: funcții de super răcire și super congelare, curenți de aer multidirecționali Multiflow, iluminare interioară LED, compartiment pentru carne și pește, filtru pentru mirosuri și bacterii și tehnologie No Frost.

Modelul de jos e unul foarte elegant datorită panoului frontal lucios pe culoarea roșie, iar mânerele sunt așezate pe lateral. Acestea nu se văd deoarece sunt incorporate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total net al acestui aparat e de 366 litri care e împărțit bine, adică congelatorul e destul de încăpător – are 87 litri. Doar frigiderele au congelatoare necompartimentate (e prezent doar un raft). Chiar și acest aparat are o eficiență energetică superioară – A++, e foarte important acest aspect cât timp va fi ținut tot timpul în priză. Autonomia fără curent e bună și răcire are rol doar când temperatura scade sub cea setată pe acel panou de control de pe ușă.

Sunt incluse suportul pentru ouă și acumulatorul pentru răcire, iar alte combine pot avea și un raft metalic pentru sticle.

Păreri pro și contra

Combina de mai sus poate fi cadoul pentru Ea sau chiar întreaga familie, nici nu trebuie să se asorteze cu restul aparatelor pentru că e vorba de un model modern. E suficient ca restul aparatelor să fie pe negru lucios, deoarece finisajul negru se asortează perfect cu roșu. Bineînțeles acesta e doar un exemplu, poate că restul aparatelor sunt albe ca și mobilierul, iar combina e „cireașa” din bucătărie. Panoul de control e unul ușor de folosit dar nu-l veți accesa prea des, doar că veți vedea mai bine temperatura de la interior.

Bosch KGN39LR35 e un aparat electrocasnic care vă poate ușura viața deoarece poate stoca destul de multe alimente, indiferent că sunt proaspete sau congelate. Atunci când alegeți un aparat premium, de fapt optați pentru un model silențios – 39 dB.

Te-ar mai putea interesa