Bosch KGN397LEP, câteva motive pentru care merită

Bosch KGN397LEP e un aparat de dimensiuni ceva mai mari pentru persoanele interesate de o combină cu No Frost. Capacitatea de 368 litri va face ca aparatul să fie unul suficient pentru o familie de 3-4 persoane.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model cu sisteme avansate de răcire precum No Frost și Multiflow.
Din imaginea de alături se poate vedea că modelul acesta e unul cu un design minim. Mai exact se văd doar panoul de comandă și mânerele aparente.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Bosch KGN397LEP vine cu mai multe lucruri utile care ar face să-l cumpărați. Acestea le voi enumera și descrie în rândurile care urmează.

1. Sistemul de răcire e unul avansat întrucât e reprezentat de No Frost și Multiflow. Producătorul mai menționează că aparatul are două circuite de răcire separate așa încât să se facă economie de energie.
2. Eficiența energetică e una superioară, fiind vorba despre clasa E cu un consum anual de 238 kWh. Un consum energetic mic face ca noi să ne recuperăm banii rapid, prin facturi mai mici la curent.
3. Are un design de tip PerfectFit care presupune că poate fi poziționat lângă perete. Lucrul acesta ajută la economisirea de spațiu întrucât ușa se deschide la 90 grade (precum la un model Toshiba despre care am scris de curând).
4. Aspectul e unul plăcut, fiind vorba despre un model de culoare inox cu design minim și modern în același timp. Producătorul precizează că e vorba despre o culoare InoxLook.

Un lucru neutru e faptul că aparatul are o compartimentare bine realizată. În congelator avem 3 compartimente și tăviță pentru cuburi de gheață. În frigider avem o multitudine de rafturi (printre care l-aș menționa pe cel pentru sticle), 3 compartimente și 4 suporturi pe ușă.

Te-ar mai putea interesa