Bosch KGN36NW20, combina frigorifică No Frost

Dacă vrei o combină frigorifică bună atunci îți recomand combina frigorifică No Frost Bosch KGN36NW20 deoarece e un model nou făcut de nemți și nici nu are un preț prea mare pentru tehnologia care o incorporează. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primim un produs foarte bun cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 4 ani contra unei sume modice. Fiabilitatea va fi maximă cu garanția de patru ani și trebuie să recunoaștem că produsele nemțești sunt de foarte bună calitate, fie că e vorba de mașini ori electrocasnice.

Poze

Din prima imagine se poate vedea cum arată KGN36NW20 la interior și se poate observa că e bine compartimentat, frigiderul fiind poziționat sus, iar congelatorul jos. La exterior nu se poate spune că Bosch KGN36NW20 ar ieși cu ceva în evidență. Poate doar cu acțibildul A+ care semnifică eficiența energetică foarte bună.

Așa arată la interior
Exteriorul

Specificaţii tehnice

KGN36NW20 se evidențiază prin faptul că are No Frost atât la frigider cât și la partea de congelator și asta înseamnă că dezghețarea și decongelarea se face automat, nefiind nevoie de intervenția noastră. Având un volum total de 287 litri se vede clar că e foarte mare la interior, iar acest volum e împărțit în 221 litri ceea ce reprezintă volumul frigiderului 66 litri care e volumul congelatorului. Frigiderul are patru rafturi și tot atâta suporturi pe ușă, pe când partea de congelator are 3 compartimente, nu rafturi.

Păreri pro şi contra

Pro: e făcut de un brand respectat; e bine împărțit; Bosch KGN36NW20 arată bine atât la interior având rafturi din sticlă și iluminare eficientă, iar la exterior arată la fel de bine având culoarea albă și un design despre care se poate spune că e unul sobru sau clasic; autonomia e una bună de mai mult de jumătate de zi și astfel acest lucru presupune că atunci când se ia curentul, alimentele nu se vor strica deoarece interiorul frigiderului rămâne rece.
Contra: prețul e cam mare de undeva la 2000 lei, dar vine cu dotări care sunt foarte practice.

Concluzie

Bosch No Frost KGN36NW20 e un model care e foarte bun, caracteristic oricărui produs Bosch, iar alături e un clip de prezentare al unui model similar, dar trebui știut că în acest preview nu e modelul KGN36NW20.

Te-ar mai putea interesa