Bosch KGF56SB40, combină neagră cu suprafață lucioasă pe uși

Combina frigorifică Bosch KGF56SB40 e un model cu un preț ceva mai piperat, dar e de înțeles pentru că ușile au un finisaj negru lucios. Categoric, arată mai bine decât una albă sau una pe inox. E vorba de sticlă neagră și se potrivește perfect chiar și alături de aparate de la alte branduri, însă e bine să țineți cont de design. Panoul de control e unul digital și e vizibil în orice condiții de lumină, plus că se pot alege ușor setările dorite.

Atât interiorul cât și exteriorul arată foarte bine, doar că interiorul e alb și sunt acele linii argintii care dau un plus de eleganță. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E loc pentru ouă și sticle de dimensiuni reduse pe ușă, iar raftul metalic e perfect pentru sticle suplimentare. Clasa energetică A+++ e prezentă la un astfel de aparat și se datorează diverselor tehnologii. Autonomia fără curent e tot mai mare cu fiecare generație, iar la această combină e de 24 ore.

Congelatorul acestui aparat e organizat diferit față de alte congelatoare integrate, iar capacitatea de înghețare e una generoasă și chiar nu avem ce să-i reproșez – 16 kg pe zi. Controlul digital oferă funcții speciale după cum urmează: funcție vacanță (ideal când nu mai umblați la ea o perioadă îndelungată), super răcire, control touch, avertizare audio ușă deschisă.

Păreri pro și contra

E echipat cu senzori care monitorizează condițiile interioare, astfel alimentele sunt mai bine conservate. Avem un interior iluminat cu tehnologie LED, funcțiile de super congelare și super răcire nu lipsesc. Sistemul MultiAirFlow distribuie aerul rece ceva mai uniform, astfel că nu sunt diferențe de temperatură între rafturi. Nu lipsesc sistemul de răcire cu tehnologie NoFrost și filtrul special AirFresh (elimină mirosurile și elimină bacteriile). Frigiderul are două sertarele VitaFresh Pro pentru alimente care necesită condiții speciale de conservare.

Bosch KGF56SB40 e un model mare și se vede din poze că are o lățime generoasă – 70 cm. Astfel, rafturile sunt destul de spațioase și compartimentele încăpătoare. Congelatorul are unul dintre cele mai mari sertare iar denumirea sa e una destul de cunoscută – BigBox.

Te-ar mai putea interesa