Bosch KGF56PI40, combină No Frost clasa A+++

Bosch KGF56PI40 e o combină frigorifică care vine cu un volum de 480 litri și multe funcții utile printre care aș menționa Fresh Sense, Super Cooling, No Frost și Multi Airflow S.
Din funcțiile enumerate mai sus vă puteți da seama că e vorba despre un aparat frigo premium.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un brand nemțesc de top. E unul de culoare inox, iar din imaginea de alături puteți vedea cum se prezintă.


Avantaje

Consumul de curent e unul minimal, fiind vorba despre clasa A+++ de eficiență energetică cu un consum de 216 kWh pe an.
Nu e zgomotos deoarece vine cu un nivel de zgomot de 42 decibeli. Acesta e un nivel de zgomot destul de scăzut fiind o medie la toate aparatele frigo.
Are No Frost, iar asta înseamnă că nu se produce gheață, nefiind nevoie de dezghețare sau decongelare manuală.
Temperatura aparatului Bosch KGF56PI40 e una constantă întrucât vine cu senzori care monitorizează temperatura interioară cât și pe cea exterioară.
Aerul rece e distribuit pe mai multe căi prin caracteristica Multiflow care e asistată de un ventilator.
Înălțimea de 193 centimetri nu e una prea mare, fiind vorba despre una medie și care vă va lăsa să amplasați aparatul unde doriți. Cu atât mai mult cu cât ușile sunt reversibile.

Concluzie

Dacă ești interesat de un frigorific capabil care să nu ocupe mult loc și care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente îți recomand acest Bosch.
Oarecum, e alternativă la un side by side prin volumul său foarte mare. Trebuie să aveți grijă la dimensiunile sale de 193x70x80 (ÎxLxA în cm) așa încât să aveți loc unde să-l puneți. După cum scriam mai sus, ușile sunt reversibile și nu veți avea probleme în acest sens.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Bosch KGF56PI40, combină No Frost clasa A+++”

  1. Un aparat ok la prima vedere, dar ramane de vazut daca e fabricat in Germania sau in cata masura e fabricat acolo. Am citit pe net ca majoritatea masinilor, indiferent de brand, sunt fabricate in Polonia. De la prieteni stiu ca multe piese de masini de spalat sunt fabricate in Romania si nu exclud ca acelasi lucr usa fie valabil si pentru combine.

Comentariile sunt închise.