Bosch KGE49BI40, combină frigorifică de 413 litri

Bosch KGE49BI40 e una dintre cele mai mari combine frigorifice de pe piață – 413 litri. Bineînțeles, mă refer la volumul net și nu la cel brut. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt următoarele: A+++, ChillerBox, CrisperBox, BigBox, Low Frost și VarioZone. Deci destul de multe dotări speciale și prețul parcă nu mai mare așa de piperat. Poate fi poziționat undeva între o combină și un side by side, însă dimensiunile diferă în special pe lățime. Depinde de preferințele fiecăruia și de bugetul alocat.

Dacă nu v-o permiteți din diverse motive, puteți alege ratele fixe ori o combină mai ieftină (nu e exclus un frigider mai mare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Aparatele frigorifice mari consumă ceva mai mult dar trebuie să țineți cont de faptul că nu poate consuma la fel de puțin ca un frigider, de exemplu. După cum am menționat sus, volumul net e de 413 litri dar e evident și din poza de sus că e mai mare combina. Are un ecran LED, clasa A+++ (175 kWh pe an), congelator de 112 litri etc.

Congelatorul său are o capacitate de congelare de 15 kg la 24 de ore. Nu sunt multe combine care se pot „lăuda” cu așa ceva. Frigiderul are compartimente speciale pentru legume, fructe și carne, dar și congelatorul are un compartimente ceva mai mare care e binevenit. Pe partea de design are: finisaj pe inox, uși reversibile (deschidere standard spre dreapta), iluminare cu LED, mânere verticale etc.

Ca și funcții are: vacanță (holiday), super-congelare, super-răcire, sistem de avertizare pentru ușă deschisă, semnal avertizare temperatură ridicată și reglare electronică a temperaturii. E bine că vine cu control electronic, deoarece e mai simplu să controlați acest aparat și e oarecum necesar.

Plusuri: toate acele dotări speciale menționate la început, designul, fiabilitate, control electronic, silențioasă, consumul redus și accesoriile oferite.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Bosch KGE49BI40 oferă cam tot ce ați putea avea nevoie și nu cred că în același preț veți alta mai bună. Acest brand oferă alegeri excelente pentru cei care nu prea se pricep dar vor ceva fiabil pentru o perioadă mai îndelungată.

Te-ar mai putea interesa