Bosch KGE49AI40, combina frigorifică

Combina frigorifică Bosch KGE49AI40 e una forte reușită având în vedere volumul de 408 litri, clasa A+++, Low Frost, compartimente speciale și control electronic. Volumul e generos și e vorba bineînțeles de cel net. Clasa A+++ e cea mai bună de pe aceste tipuri de electrocasnice și oglindește consumul redus de energie. Chiar dacă nu e No Frost și Low Frost, nu se formează multă gheață în congelator dar și consumul e redus în acest caz. Compartimentele speciale sunt: CrisperBox și Big Box. Cele Crisper Box sunt de mai multe feluri: fructe/legume și pește/carne. Designul e simplu cu mânere verticale și culoarea inox cu antiamprentă. Acest KGE49AI40 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Are un volum net undeva la 408 litri care e împărțit astfel: 296 litri pentru frigider și 112 litri pentru congelator. Deci are un congelator destul de mare și se observă și compartimentul Big Box, care după cum se și numește are o capacitate mare (ideal pentru a depozita alimente mai voluminoase). Consumul de energie pe an e undeva la 176 kWh care e același ca și la un aparat frigorific care nu are congelator. Controlul electronic e situat la interior pe marginea de sus a frigiderului. Astfel reglarea temperaturii e mai simplă și precisă.

Frigiderul are 5 rafturi din sticlă, destule compartimente speciale și suporturi pe ușă. Capacitatea de congelare e de 15 kg la 24 de ore, care e conformă cu capacitatea netă. Pe partea de funcții și siguranță are: funcție vacanță, super-congelare, super-răcire, avertizare temperatură ridicată, avertizare ușă deschisă etc. Accesoriile incluse sunt: suport sticle, suport ouă și tavă gheață.

Pe partea de design are: inox antiamprentă, mânere verticale, iluminare LED și uși reversibile. Nivelul de zgomot în timpul funcționării e destule de scăzut – 38 dB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: volumul generos, control electronic avansat (era mai bine dacă era pe exterior și nu pe interior, dar și așa e un plus de care aveți nevoie), consum redus, iluminare LED etc.

Minusuri: nu e chiar accesibilă.

Concluzie

Acest Bosch KGE49AI40 e o recomandare foarte bună în acest buget și dacă vreți ceva mai mult spațiu și mai puține tehnologii și compartimente speciale, vă recomand un side by side de la LG sau de la alt producător. Există astfel de aparate frigorifice care oferă ceva mai mult volum dar ocupă mai mult spațiu.

Te-ar mai putea interesa